juni 24, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

2021 World Championship Journal: Veien til kvartfinalen

Rangers fremover Colin Blackwell Han dokumenterer sin erfaring på og utenfor isen mens han konkurrerte sammen med andre rødmere på IIHF-verdensmesterskapet i ishockey. Kevin Rooney Og Jack Jones. Følg ham her og på Twitter med reisen hans (YNYRangers) Og Instagram (ranyrangers).


Den innledende runden er offisielt i bakspeilet, og etter sju kamper er Team USA foran gruppe B, og går videre til kvartfinalen fra torsdag.

Jeg er veldig stolt av dette teamet for å ta vare på virksomheten på dette tidspunktet. Vi har en god blanding her, jeg tror ikke noen bryr seg om poeng eller personlig statistikk eller noen av disse måtene – jeg tror vi har et felles mål om å prøve å vinne hvert kamp vi kan, og til slutt vinne en gullmedalje. På syv kamper er vi et skritt nærmere å gjøre det. Dette er en unik og flott mulighet for oss alle, og jeg tror vi kjenner den igjen.

På kort tid tror jeg måten vi kom sammen som et team har gitt oss et kart over hvorfor teamet vårt var så flott og det dukker opp på isen. Siden vi er i en boble her i Riga, tvinger det teamet vårt til å henge mye med hverandre, så selv om vi bare var der en kort stund med hverandre, føler jeg at jeg har vært sammen med dem en stund nå og Jeg tror det har blitt vist i snøen. Vi avsluttet den innledende runden med tre seire på fire dager mot Norge, Tyskland og Italia, og det er i en utmerket posisjon som det beste frøet fra laget vårt. Det er mange kamerater jeg kan peke på som årsakene til at vi klarte å oppnå så mye suksess i Riga. Sannheten blir fortalt, all vår innsats er teaminnsats, og det er det du vil ha.

READ  Nye bilder og streamingvalg - Manila Bulletin

Etter seieren over Norge i helgen, ble jeg overrasket over å høre at den ble kåret til Player of the Game. Jeg lo fordi jeg ikke visste om de hadde den feilen da navnet mitt ble kalt – til da hadde jeg ikke fått eller fått poeng i noen av spillene. Jeg har hatt en liten slangebitt, men på slutten av dagen spiller det ingen rolle. Vi får W, og i denne kampen klatrer vi opp stigen. Men for å få den anerkjennelsen, tror jeg, den defensive innsatsen jeg la frem – noen PK, noen store minutter – noen merker det, så det betyr mye å få anerkjennelse. Definitivt et sjokk for meg, men definitivt en ære samtidig.

Å ha på her også er en ære. Igjen, ikke noe jeg forventet å gå til kampen, men for å nevne en av assistentkapteinene, ga det meg virkelig kulhet og sommerfugl. Jeg ser min rolle som en av lederne som gir stemme og prøver å gå foran med et godt eksempel på isen, og det er det jeg prøver å gjøre her: bidragene jeg kan gi til lagets suksess.

Forrige helg, da vi spilte mot Canada, var jeg godt klar over Braden Schneider laget av Rangers i oktober i fjor. Jeg kunne se at han var ute etter en så ung spiller – jeg ante ikke at jeg ville vært klar i den alderen til å delta i denne turneringen. Han eier ut, du kan fortelle at han er en god skøyteløper, han har en flott karriere foran seg. Spesielt i den store isen, måten han beveger seg på og måten han glir på, og tilliten han har i så ung alder er absolutt noe du kan legge merke til, og jeg synes det er veldig spennende for fremtiden for Rangers.

READ  Full amerikansk trailer for Norges 'Amundsen: The Greatest Expedition'

Utenom å spille gjør vi egentlig ikke så mye her – vi er fortsatt i en boble, så mange kortspill, mye bordtennis, mange hangouts, går opp og kommer ut og spiser så mye vi kan. Været her var bra, og etter hvert som det ble bedre, kom det mange mennesker ut, travle rundt i byen, og du kunne fortelle at de var veldig interessert i hockey her.

Vi har omtrent 24 timer til kvartalets start, og meldingen som sendes rundt i rommet bør hentes minst en gang om dagen. Ting vil forandre seg veldig raskt i denne kampen, og ethvert lag kan vinne hvilken som helst natt – du har sett noen opp- og nedturer og score, så vi går ikke bedre enn oss selv. For oss var målet å fullføre den innledende runden så mye vi kunne, ta vare på virksomheten og sette oss i bedre posisjon til å komme videre.

Det er det vi har gjort så langt, og det fungerte, slik at vi kan tenke på resten av veien. Håper du ser på!