desember 1, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Ana Rosenfelds ord etter å ha påstått at Myrtha Legrands makeupartist ble misbrukt

Skrevet i programmer De

helg, Yanina Torres Han sa det Anne Rosenfeld Han spilte en ekte skandale i forhåndsvisningen av innspillingen av det ledende programmet Myrta Legrand. Som han forklarte, Advokaten ville fått et nervøst sammenbrudd og utløst sinne på en produksjonsansattSom han mishandlet og fikk til å gråte.

Men etter at informasjonen kom ut, chattet Ana med Florencia de la Ve og ga sin versjon av hva som skjedde.

«Ingenting skjedde. Jeg har ikke følge, de gir meg ikke klær… Jeg liker det fordi du tar en vekt fra skuldrene. Åpenbart daglig produksjon, der de løser problemet med klær, sminke og frisyre, er det beste.«, han begynte Anne Rosenfeld Samtale med inntrengere.

Han fortsatte videre: «Jeg har ingen følge, ingen frisør, ingen makeupartist. Når jeg går på arrangementer som gjest, får jeg som regel en make-up artist og en frisør. Og jeg er veldig enkel, jeg maser ikke så mye om sminke eller frisyre«.

«Jeg fant aldri ut om personen gråt. Jeg snakker veldig enkelt til dem, og de som kjenner meg vet at jeg er det. Jeg mishandler ingen, jeg er utdannet og respekterer alles arbeid fordi det virker grunnleggende for meg. Hver inntar en plass og en rolle«, han sa.

Så la han til:Jeg ble med et produkt som gjorde sminke og hår på stedet. Alt jeg ba om var en føn. Og jenta jeg snakket med hele tiden jeg var i garderoben sa: «Jeg har ikke hårføner.». Der ringte jeg produsenten og sa: «Gutter, hvordan gjør jeg håret mitt?»«.

READ  Wandas ansikt endret seg da Kina spurte om Suarez etter at de bekreftet bruddet

«Vet du hvem som reddet meg ved å gi smellet mitt litt form? Rodrigo hadde en romantikk med Vicky Sipolitakis. Jeg hørte ingenting. Jeg har aldri misbrukt eller mishandlet noen. Aldri i livet. Jeg er veldig enkel og grei«, konkluderte han Anne Rosenfeld.

Det vil du også Ana Rosenfeld gir eksklusive detaljer om Wanda Nara og Mauro Icardis separasjon og skilsmisse