desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Avgjørelse fra presidenten i Barcelona angående Common

Styreleder i FC Barcelona, Joan Laborda, Han snakket på en pressekonferanse denne fredagen om lagets fremtid, først med Sergei Barzuan som ansvarlig på midlertidig basis, og deretter, kanskje, ansvarlig for tjenesten, og hvor han De var enige om at “(Ronald) burde ha tatt avgjørelsen før han fjernet koma.”

Ser deg også


“Jeg vil takke deg Ronald Common. Han drar med Copa del Rey. Hvis du ikke fortsetter på lenge, er det fordi resultatene er bestemt. Situasjonen var allerede uakseptabel. Vi trodde vi måtte handle, sa Blagranas toppsjef ved starten av konferansen, hvoretter han erkjente sin skyld: Jeg tar ansvar. Hvis jeg analyserer kulden, vant vi Dynamo og Valencia den dagen … men situasjonen var allerede uakseptabel. Vi er på et stort skritt.”Har hevdet det implisitt Det perfekte tidspunktet for å fjerne ham etter nederlaget mot Atletico de Madrid i begynnelsen av oktober.

I forbindelse med arvingen, Laborda Han bekreftet at “Sergei (Barjuan) leder førstelaget” og at han “har full tillit til ham”. Fordi «huset er en mann og han kjenner systemet». Presidenten sa at han var “spent og selvsikker” og “en viktig endring har blitt gjort. Men filosofien er klar: fotballstil har gitt oss maksimal suksess. Sergei kjenner dette laget godt og han kan tjene fullt ut. Naturen”.

Laborda med Barசாas midlertidige trener Sergei Barzuan.

Laborda med Barசாas midlertidige trener Sergei Barzuan.

Han forklarte at han lenge har vært i kontakt om ledelsens favoritttjeneste i stedet for Goman: “Tjenesten er i en veldig interessant prosess. Jeg har gode referanser fra de som står ham veldig nær og kjenner ham. Han er bedre enn meg. Jeg snakker ofte med ham. To måneder siden, Da Koman fikk rommet, snakket han allerede med Xavi. Jeg vet hva du synes om laget vi har og hva du skal gjøre.

READ  Negani-jenter går inn på topp 5-rangeringer i Upper Peninsula High School basketball | Nyheter, sport, jobber

«Jeg har snakket med ham siden valgkampen. Forbindelsen mellom oss er ikke brutt Jeg fortalte ham at jeg prøvde å oppfylle Komans kontrakt. Fordi dette er myten om Barcelona. Takk for at du tok plass i klubben. Han er en klubbmann. Så jeg fortalte Ronald. Tusen takk og gratulerer. Han vil alltid ha hjemmet sitt i Barca, la han til.

Xavier Laporte og mange flere som ble målrettet ved siden av Goman

– «Som daglig leder ser jeg ikke service. Xavi er spent på å bli trener. Vi har hatt samtaler. Jeg analyserte det sammen med Xavi og andre og kom til slutt til den konklusjonen at jeg skulle gi plass til Goman. Kunne vi gjort det da? Ja, men da var situasjonen mye mer komplisert. Jeg tar ansvar. Jeg tror vi gjør det vi skal i den vanskelige situasjonen vi er i nå“.

Tommelen av tjenesten i Qatar (Al Sad Press).

Tommelen av tjenesten i Qatar (Al Sad Press).

-“Rapportene vi har fra tjenesten er utmerket. Vi har sett Bar பார்a kamper sammen. Men alle innspillene som kommer til oss fra tjenesten er positive. Dette er ikke en omfattende tur. Så langt vi snakker om tjenesten, fortsetter vi å bestille. Det finnes andre alternativer.”

Nyheter under utvikling…