oktober 24, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Bambitas bevegelige konto kom til meg da jeg husket hennes forespørsel til Bambitas datter Blanca: “Jeg vil ha en livspartner.”

Etter at jeg visste Spred bildene Å være Pambita, Virkeligheten Paramount + Det ville være 10 kapitler -Det vil vise dagen for dagen for voldgiftsretten Showmatch Academy Med hennes mann, Roberto Garcia Moridon, Og resten av familien hans- da han spurte datteren sin, møtte de noen spesielle biter de husker. Blanca (Frukten av et tidligere forhold til ham Benjamin Visuna) “Ha en livspartner“.

Februar, dag åtte. Åtte har alltid vært veldig spesiell for meg. Det er som en dag som lar meg huske eller være trist og deprimert. ” I første personI en sending nevner han sin eldste datter, som døde 8. september 2012 av hemoragisk lungebetennelse.

“Jeg hadde plutselig en virksomhet i Chile, der datteren min ble begravet, så jeg kunne ikke gå til kirkegården mye. Jeg følte aldri at jeg måtte be om noe, og at livet var raus med meg. Men den dagen, den 8, visste jeg ikke, ‘jeg vil ha en livspartner’ kom fra innsiden av sjelen min“, La han til på overflaten.

“Jeg hadde plutselig en virksomhet i Chile, der datteren min ble begravet, så jeg kunne ikke gå til kirkegården mye. Jeg hadde ikke lyst til å spørre om noe. Men den dagen kom det fra sjelen min at jeg vil ha en livspartner’.

Og han fortsatte: “Jeg vil ha en partner i livet, noen som skal følge med meg hver dag, gå med meg og nyte veksten av barna mine. Jeg tror jeg hørte det veldig hardt“.

Sekund, Carolina Orthohein Da hun var gravid med babyen hennes, Ana, ga hun detaljer om hvordan mannen hennes hadde dekket henne gjennom den første talen til fødselslegen, og burde ha snakket om hennes første graviditet:Der er alt overskyet. Der kunne jeg ikke lenger snakke. Jeg så på munnen hennes bevege seg og si ting til meg, og jeg sto stille som om jeg var frossen. Jeg kan ikke røre meg “.

“Jeg vil ha en partner i livet, noen som skal følge med meg hver dag, gå med meg, glede meg over barnas vekst. Og jeg tror jeg lyttet veldig sterkt.”

“Røver skjønte og reddet meg raskt, der jeg var i stand til å bli med i samtalen igjen, men selvfølgelig, tenkte jeg på min første datter, var min første fødsel veldig spennende og Jeg vet ikke om jeg tenkte på den muligheten, og de spør meg om det“, Han avsluttet filmene han ga ut Mennesker.

READ  Hvis Philip Hammond hadde hatet Brexit så mye, burde han ha trukket seg