august 17, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Battaglia bryter stillheten: Det han sier til Riquelme er at han angrer på oppsigelsen fra Boca og at det sårer ham dypt.

Tidligere trener Xeneize snakket med Alejandro Fantino

Denne fredagen, Sebastian Battaglia Han snakket for første gang etter at han dro Boca Juniors I et intervju Feil dyrSirkulasjon utgitt av Amerika TV. Eks-fotballspilleren snakket ut om følelsene sine etter sin utidige oppsigelse som trener Xeneize Etter å ha blitt eliminert i 16. runde Libertadores Cup.

I talen innrømmet treneren at han ikke likte måten han ble fortalt at han måtte gå av: «Treningen og formen gjorde meg vondt. På slutten av dagen ønsker vi alle det beste for Boca. Da de fortalte meg at jeg skulle trene Boca, kom de hjem til meg, vi snakket om det og jeg godtok det. Jeg vil være sånn nå, de kommer hjem til meg, vi skal snakke litt mer, det skal være det.”, husket han og lovet En skyting fant sted på en bensinstasjon. «De fortalte meg ikke hvorfor de (fyrte ham), jeg spurte ikke hvorfor da de utnevnte meg, men dette er deres avgjørelser. Jeg har min tro og jeg aksepterer avgjørelsene.

I tillegg sa han at han ikke så for seg dette resultatet, og etter å ha tapt på straffer mot Corinthians i La Pomponera, sa han til fotballspillerne sine at de må fortsette å kjempe for å møte de neste datoene i den lokale konkurransen: «Jeg er på laget og laget nivå, i identitet, i motivering av ungdom, i langtidsplanen. Jeg er rolig for jobben vi gjorde”.

Sebastian Battaglias dart til Boca Football Council

Battaglia Han nevnte også pressekonferansen etter elimineringen av Libertadores. På konferansen kritiserte han Fotballrådet for mangelen på forsterkninger på overgangsmarkedet: «Ja, selvfølgelig kunne det vært fremskyndet, Det er problemer som man tar opp, som de bør løses fra på det tidspunktet de er løst, og de er ikke løst. Og dessuten har viktige gutter forlatt, eller det er viktig, men det er situasjoner jeg ikke takler«, har sagt.

READ  Renset av PR-H hematitter | Nyheter, sport, jobber

Den kommentaren ville ha forstyrret ledelsen til Boca Juniors, og det er derfor den tidligere treneren Xeneize Han beklaget det han sa øyeblikk etter teamets kollaps: «Jeg svarte på spørsmålet de spurte meg på den tiden, Han kan ha fortalt om forsterkningene tidligere. Men jeg snakket om det, og jeg snakket om det med folk som trengte å snakke om det. Jeg trodde ikke på noe tidspunkt at jeg kom til å fornærme spillerne mine eller noen. Kanskje det er utdatert, kanskje det er fra forrige dag eller toMen temaet ble tatt opp tidligere».

På den tiden forklarte Battaglia at han angret på at han ikke kunne ha flere samtaler med selskapets visepresident: «Jeg skulle gjerne hatt flere fotballsamtaler med Riquelme. Han snakket mer med folket i rådet (Chicho Cerna, Bermudez, Cassini og Cello Delgado).. Den kommentaren kommer overraskende, ettersom Roman alltid har annonsert at han har pågående samtaler med treneren.

På den annen side benektet han versjonene som indikerte fra ledelsen hvilke fotballspillere som skulle spille og hvilke spillere som ikke skulle spille: «Det er alltid fotballsamtaler, Den endelige avgjørelsen ligger hos treneren. Du tror på det du tror mest på, men det var alltid snakk om fotball.

Med dette innlegget sa Battaglia farvel til Boca Juniors-fansen

Den tidligere Boca-treneren sa at han ikke snakket med fotballrådet eller Riquelme igjen etter at han ble sparket, og at avgjørelsen hans først ikke ble likt av klubben: «Jeg hentet en sportstrener. Det var en viss motstand mot å jobbe med en trener, men han hjalp oss mye.»

READ  Boca Juniors tapte 2-0 for Corinthians og Copa Libertadores var i en dårlig posisjon i gruppe E.

Til tross for alt gjorde han det klart at hans støtte til klubben er den samme som alltid: «Jeg vil at Boca skal gjøre det bra, jeg gjør ikke noe for å få Boca til å gjøre det dårlig. Han må vinne nå, ingen ondskap for Boka. Jeg ønsker alltid det beste for Boga».

Sebastian BattagliaDen mest suksessrike spilleren i historien (19 trofeer) og en av de største idolene til selskapet, Overtok i august 2021 og fikk to grader: Siste versjoner Argentina Cup (2021) og League Cup (2022). Alt i alt regisserte han 55 kamperhvorfra Vinn 29, De trakk 16 løp og tapte 10 løp (79 mål mot og 42 mot, pluss et ubeseiret gjerde ved 25 anledninger), og en effektivitet på 62 prosent.

Under hans kommando, den Xeneize De er uten seier i de fire siste kampene (bare ett mål), med to tap i Professional League (mot Union de Santa Fe 1-2 og Banfield 0-3, innenlands, med et lag som hovedsakelig består av innbyttere og juniorer) og to målløse uavgjorte (serietap mot Corinthians ).

Fortsett å lese: