desember 1, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Bluesreaksjoner etter seier over Norge – Siste nyheter, Breaking News, Beste nyhetsoverskrifter

Finn ut reaksjonene til Wesley Bardin, Kentin Mahe og Luka Karapatik etter det franske lagets (28-24) seier i den første kampen i verdensmesterskapet i 2021 mot Norge.

Wesley Bartin (keeper)

«Personlig er det den perfekte kvelden. Det var min første verdensmesterskapskamp, ​​det var fantastisk å starte kampen. Jeg prøvde å svare med mine kvaliteter, det gikk bra. Jeg vil takke laget for støtten, for å hjelpe meg med å starte denne kampen i riktig sammenheng. Prøver, jeg er ny i denne stillingen. Jeg hadde det gøy, det fungerte. Jeg hadde den samme stemningen som jeg var i en klubb, litt gal, intuitiv, jeg håper dette vil fortsette. Jeg har satt av tiden min, kanskje dette er tiden min nå. Jeg vet at navnet mitt var på tavlen, og jeg syntes det var galt. Jeg begynte å huske skytterne, jeg fokuserte direkte, trykkte på knappen (smiler)

City Mahe (Half Center)

«Produktet vårt var ikke det beste, vi slet på mange felt. Vi vant stilen mot det favoritt norske laget, som gir oss bananer, og det startet bra for oss på dette verdensmesterskapet. Vi nærmet oss denne kampen godt og hadde tid til å stille spørsmål ved oss ​​selv. To møter mot Serbia varslet oss. , Vi var i stand til å starte denne kampen med sjalusi. Taktisk sett var vi på plass. De hadde et veldig tett lag i midten, så vi prøvde å legge press på utsiden og det betalte seg. «

Luka Karapatik (foran)

READ  Juanfer snakket om elven og hvitkalket tilbakekomsten

“Vi viste et helt annet ansikt. Bare en liten frykt presset ham til å begynne uten å tenke og uten å stille spørsmål. Vi forlot alt. Alt er ikke løst, det er mange ting å forbedre, men kampånden og stemningen var der i kveld, det var den første ingrediensen som alltid var nødvendig. Vi var i stand til å være perfekte, i duellene våre, vi var sterke i gjensidig hjelp, og det er derfor du trenger beskyttelse. “

Intervju på BeIN Sports Microphone