november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Boca: Davies’ sterke uttalelse om samtalen med Zárate

Carlidos beskrev detaljene i en samtale han hadde med sin ekspartner da forholdet hans til Guillermo ikke var ideelt. “Jeg hadde en veldig dårlig tid i den andre fasen, og det er grunnen til at jeg ikke engang kunne bevege bena mine,” sa han.

Carlos Davies rAvslørte detaljer om samtalen med ham Mauro Zarate Etter at han kom tilbake til Boca fra Kina, var Guillermo midt i en kortslutning i forholdet til Barros Sheloto. “Han fortalte meg at han hadde hentet ham inn i stedet for meg.”Han sa til ESPN.

Apache kjente det igjen — Ting var veldig vanskelig på den tiden.. Han la til: “Jeg hadde en veldig dårlig tid i den andre fasen, og det er grunnen til at jeg ikke kunne bevege beina. I dag lot jeg utilgivelige ting skje. Jeg svelget alltid, så talte ingenting til klubbens beste.”.

For den lille oppfølgeren han hadde, var Davies sterk. “Jeg fortsatte å jobbe og spille når min tur kom. Jeg er rolig fordi jeg forlot hjertet mitt i Boca. Kan jeg ha tatt feil? Ja, som alle andre. Ærlig talt, Jeg innså at Guillermos feil var min, Han sa.

Carlitos husket at han dro i slutten av 2016 “Mistenksomhet et øyeblikk etter kampen med Golan”. I mellomtiden forklarte han: «Da jeg forlot banen, gråt min kone og datter at jeg ikke skulle gå. Så jeg stolte på meg selv neste år og fortalte det til teknikeren.

Uansett, Davies kom seg ut. Hjemme, kaldt, var beslutningen om å reise allerede tatt. Dette er bryllupet mitt, jeg innså at huset mitt ble stjålet da jeg kom tilbake og bestemte meg for å ta med familien min på ferie. I mellomtiden glemte jeg å ringe Guillermo at jeg skulle reise, påpekte han.

READ  Kvinner ble nummer tre og Georgia Sports ble nummer åtte i NCAA-mesterskapet for menn

Treneren fant ut at han var ute av media og Boca-statuen avslørte det “Alle kjenner tvillinger”, Som for å klargjøre at det var tydelig sinne. Til slutt stengte den: «I Kina sto jeg ikke opp, jeg var fysisk sliten, jeg bestemte meg for å reise tilbake Forholdet er helt annerledes.

Dette kan være av interesse for deg