mai 16, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Brenda Aznikers sjokkerende svar da han ble spurt om du dater

Jeg liker å spise lunsj ute i Buenos Aires, Brenda Aznikar Overrasket over omtalen av deMannen som henvendte seg til henne for å gjøre et notat, da han spurte om hun var ensom, trakk oppmerksomheten til hennes suggestive svar.

I oktober 2021, skuespiller og sanger A.J. Kjærlighetsforhold til en amerikaner Adam JustinSom han besøkte i januar Tysk Poloski Hun var forelsket.

«Er du singel?»spurte historikeren Britos engel. «Å, jeg … (ler). Jeg vet ikke. Hva er ensomhet? Egentlig er jeg sivil singel.»Aznikar svarte med humor og unngåelse.

«Er du ensom?» Spurte LAM-reporteren. «Å, jeg … (ler). Jeg vet ikke. Hva er så ensomt? Jeg er sivil singel,» svarte Asnikar.

Stilt overfor Brendas rampete reaksjon, svarte Notre Dame: «Er du i et forhold med en mann?». Hun var enig: «Ja, men det er ikke Mariano (Martinez).».

Brenda Aznikar blinker god stemning med Mariano Martins på nettverket

Fra hånden til en Liker og Svar på sosiale nettverk i mellom Mariano Martinez Y Brenda AznikarRomantiske spekulasjoner tok ikke lang tid å koble dem sammen.

Imidlertid avklarte artisten vennskapet sitt med skuespilleren: «Jeg elsker Mariano fordi jeg jobbet med ham på Únicos, selv med Nico Capre. Han er guddommelig og har en god stemning. Han likte det nye profilbildet mitt, så jeg fortalte ham at jeg også likte bildet hans. Jeg snakket ikke med ham på lange dager.«.

READ  Berømt skuespillerinne av Los Roldan og Verno del 98 går bort | Guos dagbok