august 15, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

byttedyr, men skjønte at det jeg egentlig ville ha var en ny Durog

Jeg ønsket å skrive om hvor smertefull Predator-filmsagaen og alle dens forbindelser til videospillindustrien var. I prosessen snublet jeg over en uventet gjest og fant meg selv omgitt av dinosaurer.

Fortsett og les denne teksten sammen Soundtrack av Alan Silvestri For filmen fra 1987 som spilles i bakgrunnen. I hvert fall mentalt. Dette er hvordan jeg skrev denne artikkelen fordi dette er hvordan jeg vil huske denne serien med filmer som de to første kassettene til min kjærlighet. John McTiernan og Stephen Hopkins: «Åttitallets makreller». Jeg vil ikke si at alt som kom etter Predator-serien var forferdelig med stor bokstav. Men jeg liker det ikke like godt som de opprinnelige forslagene. Sannheten er med ankomsten Rovdyr: Byttedyr For Disney+ Den 5. august Jeg ønsket å skrive om hvordan lisensiering er relatert Med videospill.

Der, igjen, er ikke alt dårlig. Men jeg tror det er det franchise-relaterte spillet jeg husker best Aliens vs. Arcade Predator (1994). Jeg kjenner igjen at Aliens VS. Jeger 2 Monolith produkter (2001) ga meg så mye smerte. Likevel virker Predator, som den er, uten følgesvenner, for meg å ikke være det «store spillet» det deler med mange andre filmserier, som RoboCop. Jeg kan ta feil, men jeg tviler på det Robo Cop: Rogue City Dette vil skape mye forventning hos fansen. Først og fremst handler denne teksten om det, om The Predator mangler et bedre videospillMen jeg innså at denne nye filmen deles Noen interessante ting Med nok en saga om spill urettferdig glemt av industrien, ikke så mye av spillerne. jeg snakker DurogOpplevde 6 videospillNoen av dem er forglemmelige, noen er det Rett og slett nødvendig.

READ  WhatsApp: Applikasjonen vil stenge kontoene til brukere som bruker disse mobiltelefonene 31. mars | Kronikker

Turok-serien, tegneserieserien den stammer fra, har hoppet fra utgiver til utgiver med litt uflaks opp gjennom årene. Som spill, og Mye korthetEn modig en Indianere møtte flokker av farlige dinosaurer Jeg er sikker på at det fungerte som inspirasjon under «hjernevaskingen» av Gorilla in a Thousand Adventures Horizon Zero Dawn, har denne franchisen tittet inn i underbevisstheten til mer enn én utvikler. Dette skjedde med meg da jeg skrev om Predator: The Prey, forstår jeg etter den moderate suksessen Kampanjespill fra 2008Og geriljaen vant Horisont-serienDurok falt Venter på den beste tiden.

Men når jeg tenker at dette siste eventyret var et av de beste uttrykkene for Unreal Engine 3s potensial, og at det er en hel generasjon spillere som husker de første Nintendo 64-titlene med stor forkjærlighet, føler jeg meg håpefull. Noen utviklere husker denne modige krigeren fra Mandan-stammen (ikke «Mando», det er en annen lisens). Se for deg med meg en tittel utviklet med en neste generasjons grafikkmotor der spilleren raser gjennom en fartsfylt regnskog som bytte for velociraptorer. Å vent… Hvis det spillet! heter Vis Lost Og de flinke folkene på Annapurna Interactive annonserte nylig det for PC. Det verste er at vi må vente til 2024 for å nyte det. Selvfølgelig, Det er ikke Durog.

Durog har hatt glede av 6 videospill, noen av dem er forglemmelige, noen bare nødvendigeFaktum er at Durok: Dinosaur Hunter og noen av dens oppfølgere klarte å finne sitt publikum på den tiden da FPS begynte å tegne. En av de mest lønnsomme typene Takket være mer tradisjonelle kampmetoder, eller mer konvensjonelle sci-fi- og romoperaforslag. Hva som gjør Durok så spesiell må utforskes mer detaljert og kan fortjene en dedikert artikkel i fremtiden. Men Durog var for meg, på grunn av dens grunnleggende premiss, et kulturelt fenomen knyttet til dinosaurer som jeg hadde med meg fra barndommen og, som mange fans av min generasjon, hadde premiere i 1993. Jurassic Park Kun administrert drivstoff. min partner Albert Pastor, for eksempel, husk spesielt de sprø våpnene spilleren har til rådighet. Det som er ubestridelig er det Iguanen er underholdende og gratis De gjorde mange ting riktig da de lanserte dette prosjektet. På den ene siden holdt de et godt øye med lisensen, og på den andre siden oppnådde de et meget solid spill Den feires fortsatt som en av de essensielle titlene i Nintendo 64-katalogen. Som sådan klarte den å tilby hver spiller noe fascinerende og annerledes, noe som er veldig vanskelig i videospillverdenen.

Det er morsomt for meg hvordan jeg hopper fra en ting til en annen, men det er en fellesnevner mellom disse titlene, spillene, tegneseriene og filmene. Ingenting å gjøre med salgstall eller samlinger eller å ha en nordamerikansk innfødt som hovedperson (vi kan for eksempel sitere der, Assassin’s Creed 3) handler om denne ideen om at rovdyr blir byttedyr, av den jagede jegeren, en dualitet som er parallell med menneskelig evolusjonært mangfold og har fungert som tema for utallige historier siden den første menneskearten kom på ideen om å fortelle historier om jakt blant sine medmennesker. Nå for videospill, selvfølgelig.