januar 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Carolina Baltini, Solo Simeones ekskone, brøt tausheten tolv år senere: «Jeg led av overeksponering»

Dette ble først kjent forrige gang Carolina Baltini, தி Diego er ekskona til “Solo” Simeone, De er hans Ferie til sjøs Og deres Ser ut som kenguruer playaros. EN 12 år fra hverandre, Det ble oppmuntret For å bryte stillheten Og regnet Hvorfor han forlot media.

Først, i 2008, da bilder av henne som ble sett sammen med en annen mann spredte seg, husket hun at hun gikk forbi. Fabian Orlovsky. Noterte det Den avsløringen fikk ham til å holde seg unna alt Og redusere profilen for barna deres.

Jeg følte meg veldig frittalende på et tidspunkt og bestemte meg for å kutte profilen for barna mine. Jeg vant i frihet og fred! When I Was Dancing (2008) Jeg hadde mer eksponering og jeg likte det. Det showet utløste andre ting, og jeg gikk som en hamster på hjulet hans til jeg sa “stopp”. Jeg gjorde ingenting annet, sa han til Associated Press Hallo!

Carolina Baldini sa hvorfor jeg forlot media

Baldini var fast på hvorfor han aksepterte et slikt mindreverdighetskompleks: «På den tiden følte jeg at jeg hadde levd i en veldig liten sirkel i mange år, og hvis jeg la til eksplosjonen av dans, ble det for mye. De som henvendte seg til meg for enkelhets skyld, de som forrådte meg. Det er derfor jeg låste meg inne og ingenting annet spurte meg.

“Det er de som henvender seg til meg for enkelhets skyld, andre sviker meg. Derfor låste jeg meg inne.”

Jeg var forelsket, men hun sa at hun var ensom i dag og sa farvel og sa ok, men jeg er enig. Govind var den som hadde det verst under isolasjonen.

READ  Hvorfor fant korsetter veien til det 21. århundre?

Jeg ble hardt slått fordi jeg ble tatt alene hjemme da jeg ikke kunne se babyene på åtte måneder. Jeg gråt, mediterte, tok ikke av meg pysjamasen på flere dager, men ettersom det alltid kom noe godt ut av rotet, begynte jeg å lage et moteprosjekt med kjæresten min Juliatta. Nå skal vi introdusere jeanslinjen, BAD (Buenos Aires Denim). Dette er et flott spill. Så jeg er veldig engasjert i det, sa hun positivt.