september 29, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Caspar Rudd: «Jeg føler meg fortsatt ikke som en stjerne i Norge»

Saken er interessant Casper RuddSelv om det ikke bare skjedde med ham. Mannen i topp 10, som konkurrerte på alle overflater, var praktisk talt regelmessig på hver tur og hadde nettopp spilt sin første Masters 1000-finale. Han er allerede i kvartfinalen denne uken. ATP ROM 2022 Og likevel slutter ikke navnet hans å bli hørt i media. Nordmannen ble spurt om medieinnflytelse på sin siste pressekonferanse, hvor han innrømmet at han var komfortabel med en lav profil.

Media i ditt land?

«Jeg jager fortsatt ikke når jeg kommer meg rundt i byen, så jeg antar at det er bra. Vi har for tiden andre mer kjente spillere som Holland, fotballspilleren som er den største idrettsstjernen i Norge. Andre navn inkluderer OL-gullvinneren Carsten Warhome på 400 meter hekk. Eller Injebrigston, som vant gull på 1500 meter. For meg føler jeg fortsatt ikke den stjerneprofilen, mange ganger i supermarkedet‌ sier til meg: «Jeg kjenner ansiktet ditt godt, jeg så deg før» (ler). Andre ønsker meg lykke til, bare fortsett, det er bra.»

Dens engasjement for Norge og tennis

«Eurosport i Norge gjorde en kjempejobb fordi de kjøpte mange turneringslisenser, så det er lett å følge meg fra Norge. Sporten vokser litt. Den høyest voksende idretten i Norge. Hvis alt dette er min feil, vil jeg vet ikke, kanskje litt. Jeg håper å fortsette å vokse og håper at flere spillere vil komme ut i fremtiden.

Alkarajs irritasjon

«Hvis jeg er bekymret for Alkaraj, så sier jeg ikke at han er en god spiller. Han er et spesielt talent sammenlignet med alle de som har kommentert i det siste, og han er veldig ung. La oss se om han er en av de beste spillerne i verden denne sesongen. Jeg antar at han står overfor nye utfordringer, det er interessant å følge ham resten av året og det er interessant å se hvordan han takler presset, folk blir mer og mer kjent med ham. Vi håper å spille noen veldig viktige kamper. .

READ  Norge har bedt innbyggerne om å forlate Myanmar

Miami Open finalist

«Hvis jeg måtte spå at jeg en dag ville nå Masters 1000-finalen, ville jeg aldri si at det ville vært i Miami Open. Da jeg kom til Miami skjønte jeg de første dagene at forholdene var de rette for meg, båten var veldig høy, jeg likte den fra første trening. Noen ganger trenger du litt flaks i trekningen og kampen for å unngå kompliserte kamper de første dagene, men hvis disse tingene er oppfylt kan du komme til finalen. Alt var bra i Miami, jeg fikk alltid beskjed om å fullføre hardcourt-turen bra, og heldigvis fikk jeg det.

Forholdet til Rafael Nadal

«Hver gang vi trener sammen på og utenfor banen prøver jeg å lære av ham, han er et godt eksempel på hvordan en idrettsutøver bør oppføre seg og verdiene de bør ha. Jeg må bli litt mer kjent med ham når han er på akademiet. Det er ting å bekymre seg for i livet også. Å være der er alltid gøy, Rafas motivasjon for å være rundt fordi han har vunnet alt han vil vinne og det er fortsatt første gang han tråkker på banen. Det er utrolig å se hvordan han klarer den drivkraften og intensiteten opp gjennom årene.