august 1, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Corolla i en ordkrig med sin eks – VG

Slår tilbake: Corolla er nå hardt slått mot eksmannen Ranar Segard. Foto: Jonas Extromer / TT / TT NYHETSBYRÅN

Carola Huggwist (54) angriper nå eksmannen Runner Segard (53) på sosiale medier. “Det var bare makt, harme og trusler med ham,” skrev hun.

Corollas innlegg videre Facebook Og Instagram dukker opp i forbindelse med nylige intervjuer med Segard i norsk og svensk presse og sa: “Gud har gitt oss de ti bud – jeg har brutt ni av dem.”

Han legger ikke skjul på i boka hva som skjedde da ekteskapet mellom de to brøt sammen. Blant annet forklarte Viji i detalj hva som skjedde med bryllupet:

Les også

Forelsket i løper Segard om hemmelig kjærlighet: “Ingen har noen gang berørt meg som deg”

– Jeg følte meg tvunget til å gjøre det; Hvis du vil skrive en bok om livet mitt, mine opplevelser, mine suksesser, mine vanskeligheter og mine mislykkede handlinger, må du være ærlig. Hvis ikke, er det ikke pålitelig, og det er ikke bra. Jeg tror at historier som avslører om andre, trenger lesere til å forstå meg og mine beslutninger.

Les også

Runner Segard ga ut boka: – The Unknown Truth About Breaking Up With Carola

Carola, som er på høstferie i Sør-Afrika med datteren Joe, har ikke noe i mellom når hun beskriver eksmannen.

“Men noen forstår hva slags person han er før han slår, bedrar eller sviker seg selv. Han har bare makt, harme og trusler,” skrev hun i innlegget.

Der har hun kanskje skrevet at det var “hun er en bok” – og Segards andre kone – men tiden for å se fremover nærmet seg.

“Men vi er fullt fokusert på å holde barna sterke og leve og være lykkelige mødre. Slipp ham. Finn frihet og lykke igjen,” skriver hun.

Corolla-eieren bekreftet i en e-post til Viji at de to kvinnene sto sammen.

– Både Carola og Jessica Panjar, som er gift med ham, velger ikke å delta i litteraturen hans av dype personlige grunner, som om de har brukt mye tid sammen med ham – og fortsatt – har forårsaket mye skade i livet. De står sammen i alt som omgir eksmannen, som står overfor mange anklager for økonomisk overgrep og har forbud mot å gjøre forretninger i Sverige, skrev Lota B. Vern i en e-post.

I denne boka vet Ranar Segard at hun forlot Carola den vinteren i 2000, men i sitt innlegg opplyser Carola at hun havnet i deres typiske hage i Strumma 17. januar 2000.

VG prøvde å fange løperen Segard lørdag morgen, men hadde ingen suksess så langt.

I en VG-samtale med Ranar Segard om bokens utgivelse rett før helgen, forsto han ikke hva han trodde var Carolas “kalde” i årene etter skilsmissen.

– Jeg forsto om jeg var brutalt utro eller fysisk voldelig mot henne eller begikk forferdelige ting mot henne – så kunne jeg forstå at hun hadde den forakten og bitterheten mot meg. Men fordi hun var så åpen om det, tenkte jeg at jeg også skulle fortelle historien og sannheten. Jeg liker ikke at noen omgir meg eller mistenker noe, for det er tegn og profetier. Det gjorde veldig vondt, sa Segard.

READ  Norsk helsearbeider dør av hjerneblødning etter AstraZeneca-vaksine - Punch Newspapers

“Er det noe igjen for ham å gjøre etter dette? Bare gammel skapmat. Sønnen vår har allerede sett alt”, la Carola til hashtaggen #nyatider på slutten av innlegget.

VG Rabattkoder

Handelssamarbeid med Kickback.no