januar 24, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Cynthia Fernandez brøt Matías Defedericos tidligere taushet og støttet: “Hun er en veldig giftig person”

Skrevet i Forestillinger De

hva så Cynthia Fernandez Hun var svært kritisk til eksen sin Matthias Federico, fars siste ekskjæreste Bella, Sarees Og Francesca Han viste til forholdet de hadde hatt i flere måneder og nølte ikke med å støtte uttalelsene til Los Angeles de la Manana-komiteen.

Clara Peroni, En 20 år gammel kvinne som begynte å date en fotballspiller i en alder av 19, og forklarte hvordan det vennskapet endte, noe som gjorde Matthias til en “veldig giftig person”. I samtale med De første fruktene“Jeg møtte ham før bursdagen min. Jeg var 19 der. Jeg er 20 nå,” begynte han.

«Jeg tror han har vært sammen med Laura i to måneder. Fra den ene dagen til den andre sluttet han å snakke med meg og vi så hverandre ikke. Det forholdet gikk der uten å forstå hva som skjedde, “la han til. På samme måte avslørte han:” Syv dager i uken, fem dager i uken, hjemme. Hun tok med seg stoffene og basisgjenstandene som fortsatt var der hjem. Dagen etter så jeg et bilde av den nye kjæresten hans iført flip flops.

Hun husket også en situasjon hun ikke likte, noe som gjorde henne veldig oppmerksom. I denne situasjonen sa han: Jeg dro tidlig på jobb en dag Jeg husket ikke at han hadde ringt meg to uker før fetteren sin bursdag Han tok meg den kvelden. : ‘Kom hvis jeg ikke tillater deg‘”.

«Han er en giftig person, men veldig giftig. Jeg gikk ut med vennene mine og det plaget ham og alt plaget ham. Og slik ble det. Jeg gikk ut med vennene mine for en venns dag, og det han gjorde mot ham var allerede fryktelig. Men faktisk har han allerede begynt å møte denne nye kvinnen,» kommenterte han Clara Peroni.

READ  Medal of Honor-utviklernivådesign viser hvordan pølse lages

Til slutt sa han: “Fra den ene dagen til den andre, uten å gi meg en forklaring, forsvant Matthias. Jeg var alltid på utkikk etter et svar. Jeg snakket med ham på Instagram, men han oppførte seg dårlig og fortalte meg at det var feil. Min. ”

Fullstendig ærlighet!

Du vil like det også Cynthia Fernandez var ærlig og spurte hvorfor Matthias Defederico ikke deltok på datteren Francescas bursdagsfest.