januar 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Cynthia Fernandezs Profundo mea culpa etter skandalen hennes med Matías Defederico: “Jeg er skyldig i å forlate kvinner i midten”

Den stille tonen i Cynthia Fernandez (33) For å blidgjøre hans nye korrupsjon Matthias Defeterico (32), og å la «rettferdighet bli holdt ansvarlig» var forløperen til den uventede og dype Mia Gulba som mor. Bella (7), Sarees (7) og Francesca Defeterico (6)

Det er en forbrytelse for meg å være midt blant kvinner, Fordi mange ganger manipulerer jeg så mye jeg kan det jeg føler. Noen ganger blir jeg sint på så mange ting og håndterer dem så godt jeg kan. Jeg har alltid hatt denne egenskapen», hadde Cynthia rett Om morgenen vi.

«Noen ganger håndterer du ting så godt du kan. Jeg beklager til døtrene mine i morgen hvis noe skjer med dem. Det tror jeg også han er. Men søksmålet ble avgjort utenfor retten, sa Fernandez.

For ikke lenge siden innså Cynthia Fernandez sitt ansvar for å formidle problemene sine med Matthias Defederico: “Jeg bryr meg om at jeg gjør ting offentlig, og det gjør han.” Så vi lider begge“.

Cynthia Fernandez svarer på anklager om forræderi fra Madas Depeterico

I sin uttalelse via Stories oppga Matthias Defederico i sin utgave årsaken som førte til skilsmissen til Cynthia Fernandez for fire år siden. “Vi skiltes fra hornene hun satte meg med partneren sin (pasti) fra jobben Stravagansa«Den tidligere fotballspilleren anklaget.

Den gang svarte media: Det virker voldelig på meg Gi meg ruinen av en familie“.

“Hvis jeg har forrådt eller ikke, vil vi gå for retten. (…) Om jeg jukset eller ikke, er det ikke en forbrytelse“, konkluderte Cynthia Fernandez Mathias Defeterico.

READ  Sidney Poitier, den første afroamerikanske og bahamanske skuespilleren som vant en Oscar, er død.