desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

De fant Kareena Jelinek død, og hun gikk ut for å snakke med Engel de Brito: Hva sa hun?

Kareena Jelinek er heltinnen i en rekke rykter om at hun har gått bort. Da han hørte nyheten, snakket Angel de Brito med modellen og lovet ikke bare å bekrefte at han var i live, men også å være ansvarlig for å finne ut hvem som startet falske nyheter.

Ifølge Angel begynte journalister som spesialiserer seg på politiarbeid å spre ordet fra feltet, og flere kolleger snakket med ham tidligere for å finne ut om det var sant. I tillegg sa journalist Zelinek at han hadde konsultert ham om saken: “Er det sant at de sa at jeg var død?”

“Før jeg begynte i morges, skrev en kollega til meg at det var et veldig sterkt rykte om at Karina Zelinek var død. Jeg sendte en melding til Kareena, og jeg så historiene hun spiste med vennene sine i går kveld. “, Sa sjåføren.“Da vi begynte, skrev Karina til meg: ‘Kjærlighet, god morgen, jeg sovnet, hva skjedde?’ Jeg vil ikke fortelle henne hva som skjedde, så det er vanskelig å vekke henne. Der snakker vi om emnet. Han fortalte meg at han ikke visste hvor det kom fra, og forsto ikke årsaken til det onde. Det skjer så ofte, de dreper en kjent person som aldri dør, og det er veldig vanskelig å sjekke med slektninger. Han fortalte meg: ‘Jeg skal undersøke dette og finne ut hvor han ble født fordi det ikke er et vanlig rykte,’ sa Angel.