november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

“De går alle ut for å angripe, men …” – Paparazzi Magazine

Diego Maradona Han voldtok meg og moren min gråt på den andre siden av døren“Han var enig Mavis Alvarez Hun kom for retten noen uker etter å ha blitt fortalt hvordan hennes kjærlighetsforhold til stjernen var da hun var 16 år gammel. Saken om unge Cuba fikk mange konsekvenser, og Maradonas døtre avslørte alt mot ham.

Yanina Ladore Ikke nøl med å angripe Dolma og Gianina Maradona Etter å ha lest beskyttelsen av unge kvinner for sin far. “Jeg orker ikke, tusen poeng åpne, mange fiender avfyrt av missiler, gjengangerne som fortsatt står der for å fortsette å skade oss. Jeg ser på penzaen og den gjør dobbelt så vondt. Å leve uten deg koster mer hver dag, og fra det øyeblikket du drar snakker de med dyrene om deg., Skrev stjernens datter på nettverkene deres.

På radioprogrammet Polino Auténtico arrangert av Marcelo Polino, eksploderte Yanina mot døtrene for ikke å tro på den cubanske kvinnens versjon og hennes grufulle fordømmelser.: “Døtrene hennes skal ut for å angripe alle, «sa Lador», men de skjønte ikke at faren deres hadde misbrukt jentene. Dette er en skrekk! Hvis jeg finner noe slikt fra min mor eller far, vil jeg skamme meg over å beskytte dem offentlig..

En annen ukas kontrovers kom Nikki Nicole Og hans uttalelser mot Diego Maradona: “Jeg ble ikke født under Diego Maradonas tid. Jeg er ikke interessert i fotball, men jeg vet mye om fortiden hans, så jeg er ikke en fan av hans. Faren min og bestefaren min er det, men det er sant å følg noen som fikk dette. Type oppførsel.” Og jeg legger til: «Ville du lytte til en artist som misbruker? Jeg gjorde ikke”.

Giannina var ikke stille og likte tweeten mot den mest kjente fillejenta: “Snakk om Diego Armando Maradona når du synger uten automatisk tuning”.

Senere, på Gianninas kritikk av Nikki Nicole, begynte Yanina: Han har ikke rett hvem er du? Hva gjør du? Hvor hun er på grunn av hvem sin datter hun er. Jeg elsker dem, Claudia også, men de går ut av veien, de må forstå at de hadde en veldig komplisert far med mange klager, og folk vil ikke være enige med ham. Punkt “.

I mer info paparazzi.com.ar

READ  Et 'troll' i Godzilla-størrelse ertet i en reklamefilm fra 'Tomb Rider' -regissørens Netflix Monster-film!