august 10, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

«De hørte skrik …» – Paparazzi Magazine

Da alt så ut til å gå bra for Telefax, Flor Peña Den har annonsert at prosjektet «Flor de Equipo» vil avsluttes 31. denne måneden. Publikum ble overrasket da Angel de Brito sa at «Los Angeles de la Manana» vil ende med 2021.

«Jeg ville bare si at jeg avslutter med «Flor de Equipo» i slutten av måneden. Det har vært et vakkert, vellykket og utfordrende år og det har gjort meg veldig glad. Men behovet for å lage nye planer gir ingen tid til hvile. Jeg synes det er vanskelig å forene skuespillerinnen min med programlederen.», Han begynte å kommunisere.

Han fortsatte videre: «Planene jeg tok i år, inkludert i planen, fikk meg til å innse at noen ganger blir det veldig slitsomt og det er ikke tid for livet. Vi snakker med Telefay om denne avgjørelsen og de forstår behovet for å fortsette.«.

Å lukke Flor Peña han sa: «Jeg lærer også mye av venner. Men du vet, jeg er nysgjerrig og mobil, og jeg skal lete etter nye grenser som du kan oppdage. Takket være dette kjærlige teamet som var med meg på og utenfor kameraet, vet du allerede at du er en del av historien min. Jeg var så glad! Vi lo godt. Jeg elsker deg så mye «.

Nå, de som ikke stoler mye på ham Rodrigo Lucic Y Adrian Ballares. I dag begynte de blant «inntrengerne» å si: «Uventede nyheter dukket opp, som var kunngjøringen av slutten av gulvpennens show for måneden. Noe Florence Pena sa fikk henne til å si «så langt». Så startet hun alt dette. Skuespillerinnen ringer meg og skuespillerinnen min spør meg.» Jeg håper de feller tårer, ikke Adri.».

Hva Ballspillere Han styrte: «En klassisk skuespiller sier: «Bollene mine er hovne fordi de vil at jeg skal gjøre det eller det», «Skuespillerinnen min ringer meg». Veggene i kanalen hørte Hun skrek, Han er sint «. Med dette har sjåførene gjort det klart at skuespillerinnen ikke kommer til å gå i god form.

I mer info paparazzi.com.ar

READ  Papir! El Pollo Alvarez overrasket Sandra Borgi på ferien: "Hva tid?"