desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

De Powells Fair Play etter å ha tapt finalen

Det som fortsatt forundrer meg etter fallet Sentrale boder 1-0 mot Tiger I finalen for opprykk Professional League, Rodolfo de Pavli Analyserte mengden og Han fremhevet Matadors hierarki i konkurransen og finalen for å vinne mesterskapet.

“Jeg vil gratulere Tigray med å være en rettferdig vinner. Gjennom hele sesongen ser han ut til å være den beste av de 35 lagene. Vi følger begge områdene nøye, og det utmerkede arbeidet til hierarkiet, teknisk kvalitet og treningspersonalet har endelig nådd målet, som er det vi alle ønsker, “sa han i et intervju med TyC Sports.

Ser deg også


Han beklaget også partiets aktiviteter:I finalen definert av detaljene var de utmerket, og jeg gratulerer dem Fordi de er sesongens beste.”

Men utover konklusjonen fremhevet DT og reporteren: «Jeg er veldig takknemlig for spillerne som ga meg muligheten til å spille i en så viktig finale. Jeg hadde muligheten til å spille den viktigste kampen i denne klubbens historie.

“For nøyaktig to og et halvt år siden, da et lag prøvde å krone National B fra Metropolitan B, Sannheten i saken er at Tigray var på banen med Prediker, Menosi og Marinelli på OL-runden i C எதிராகrdoba mot Boca. I dag var alle tre spillerne veldig gode og viste hierarkiet sitt “, Kontinuerlige.

Ser deg også

Fanget Tobias liker ikke å drikke

På samme måte la han til: “Jeg tror vi var på toppen av konkurransen, og jeg tror vi har en bitter følelse av at guttene våre klarte å få 58 poeng,” sa han. Fordi de spilte den beste fotballen i det meste av kampen, var de heltene, de var best i alle andre omganger i begge sonene.

READ  FIFA oppfordrer AFA til å "fullstendig" undersøke hva som skjedde på Women's Futsal med Bonfield og Gymnasium

«De hadde en ekstraordinær mengde fysisk hvile som de viste i dag, men sånn sett kunne vi ikke motstå den gode starten til Tigray, jeg synes det var veldig likt i andre omgang. Jeg forstår at Tigray allerede har gjort en forskjell, og veid mer følelsesmessig enn spill. Hovedsaken er at vi var med i kampen til det siste.

Ser deg også

Hva sa Sigvi Tabia om Tigers oppgang?

Og han konkluderte: “Kanskje vi ikke har mye dybde, mer relevant spill, men på den annen side var det et bedre lag som Tigray,” Jeg understreker, jeg gratulerer Diego Martinez og alle hans folk, han er den beste av de 35.

Revurdert av Tigrays tilstedeværelse, påpekte de Pauly: “I dag viste han på banen at han har et godt lag. Utenfor var det mange som ikke så alle kampene våre, men dette var første gang en motstander overtok oss i første omgang da Tigre hadde overgått oss. Det var så vanskelig å spille som vi vanligvis gjør, og jeg synes konkurrenten fortjener det, det må anerkjennes.

Ser deg også

Tigre Chief dro for å feire ... det tok for lang tid

“Så selvfølgelig kommer han til å vinne mesterskapet, men det er et ekstraordinært lag. Jeg liker virkelig at prediktoren spiller. Jeg hadde ideen om å dekke ham, han gjorde tre trippel da han først fanget ballen. Du må forstå hvordan ting er . Ikke tro at notatbok- og tavlespill vil vinne. Spillerne våre ga alt, fortsatte han.

Ser deg også

Tigres historie, hierarki og grunnbok

“Jeg er stolt over å være deres trener. De ga meg muligheten til å komme til denne finalen, og jeg føler meg anerkjent fra den første kampen til nylig. Jeg er veldig glad for å være deres trener, og jeg er alltid takknemlig for muligheten de har gitt meg og for å være en del av dette laget.

READ  Med Cephalos sitt hat-trick utlignet Boca for Sermiando i reservekampen

Avslutningsvis snakket de Paoli om hva som skulle komme til Bara, som nå vil få selskap av en som ble redusert til semifinalist: “Guttene var emosjonelle og beseiret, ikke bare på grunn av nederlaget, men fordi vi ikke kunne spille fotball. Jeg føler meg som San Martin de Tucuman, Faro, Tigre og vi er de fire beste i mesterskapet, tallene sier alt, spillet.”

Han la til: “Men jeg tror Tigre vant passet med styrken, hierarkiet og typen han gjorde på slutten av å styrte Almond Brown. For å vinne den utrolige kampen i Tucson, må de slå oss 1-0 i dag. Jeg synes han fortjener tittelen.

Ser deg også

Lidenskapen til Diego Martinez, DD som først tok Tigre