juni 25, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

«De var et par og bodde sammen»

Mario Percolini Y Edvard av broenSom var partnere CQC, De putter Bringe vennskapet deres til slutt I Dårlige vilkår. Y Nacho Goano kommenterte Om

Etter en kamp med Eduardo Mario insisterte han på at alt var galt mellom dem. Føreren av Nacho Libre snakket om kollisjonen uten å filtrere.

«Jeg fant ut om dette forrige uke; En venn ringte meg og fortalte at de snakket om meg», og dermed begynte utgivelsen av Nacho, som var en del av CQC med Mario og Eduardo.

Hva Nacho Kono sa om kampen mellom Percolini og de la Bouvente

«Når Eduardo nevner meg på podcasten, sier han: «Nacho Covano er en fyr som vil rive hodet av deg hvis du snakker stygt om Percolini.» Jeg innrømmer selvfølgelig at jeg er en Percolini-soldat. Jeg forstår også at Eduardos forhold til Mario er veldig forskjellig fra forholdet jeg alltid har hatt til Mario.«.

«De var et par, de bodde sammen og Mario måtte svare på andre spørsmål som Eduardo forsto Jeg hadde aldri spørsmålet om at de skulle svare meg uansett hva problemet var. Jeg har ingen andre erfaringer med Mario, og da tror jeg han skylder meg noe. Jeg ser ikke på meg selv som en venn av Percolini fordi jeg alltid var tydelig på at jeg hadde et forhold til en sjalmester og en liten gresshoppe.»

«De var et par, de bodde sammen og Mario måtte svare ham på andre spørsmål som Eduardo forsto.»

Han bemerket at han aldri forventet «noe mer» fra Mario, og som Eduardo gjorde, endte han opp med å nevne. Hvor mye kostet det ham å forlate CQC?.

READ  'Old' tar $ 1,5 millioner, 'Snake Ice' ruller $ 1,4 millioner i torsdag forhåndsvisning: Box Office - Tidslinje

«Jeg ga opp et sted som var min plass i verden Da jeg kom meg etter det, sa jeg: «Mario ville bare holde kjeften litt mer». Det betyr ikke at han ikke presset meg inn; Jeg ville at han skulle snu meg mer, men han stoppet meg, tok tak i meg, roet meg ned, vi leter etter en vei sammen, sa han.