juni 25, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Deweys 17 fraser som Rosario Centrals trener: Hvilken DT vil han kopiere, en samtale til De Maria og hans svar til Caruso

Sentral fotballsjef Raul Cordillo, Carlos Davies og klubbens visepresident Ricardo Carloni (@RosarioCentral)

Carlos Davies Overtok ansvaret som teknisk direktør Sentral rosenkrans Og han ledet allerede sin første treningsøkt der han ble funnet å være veldig involvert og til og med løp med sine splitter nye spillere i balltrening. Lang dag over med pressekonferansen. Apache har signert en ettårskontrakt og vil debutere på Gigante de Arroyo mot Gymnasiums denne fredagen. El Canalla må gå tilbake til vinnende måter etter en tilfeldig start i den profesjonelle ligaen som plasserer dem nederst på tabellen.

På slutten av tirsdagen var Davies hos den sentrale fotballsjefen. Raul CordilloOg visepresident i foreningen, Ricardo Carloni. Side ved side, iført en skurkjakke med tallet 10 og navnet hans på, snakket Carlitos til media og forklarte hvorfor han valgte Central for å starte DD: «av hans folk. Jeg fikk mange tilbud fra mange klubber, men Central har det plusset for folkene sine, Hvis det går bra, kan vi lage mye støy. Jeg tror bestemt vi kan vekke det sovende monsteret«.

«Jeg skrev tre eller fire klubber i planen min og lurte på hvilken klubb jeg kunne tenke meg å starte med. Sentralt var en av disse fire. Da han ringte meg fra sentralen, bestemte jeg meg Da andre klubber ringte meg direkte sa jeg nei,» påpekte han.

Når det gjelder mulige forsterkninger, unngikk han å oppgi navn fordi han først satset på lagets nåværende spillere: «Jeg måtte se på laget de hadde for å fange Central, og jeg stoler veldig på disse spillerne. Jeg har ikke hørt fra noen spiller ennå. Familienavnet Devas er ikke kjent for mellomverdenen. Jeg ba ikke om noen forsterkning. Da jeg var spiller likte jeg ikke å høre forsterkninger da DT kom. Jeg har navn, men jeg skal ikke si det av respekt for spillerne. Jeg liker å ta vare på spillere. Kan ikke snakke om forsterkninger da det er kamp på fredag. Først vil jeg se de guttene Vis at de liker å spille på Central Før vi skanner det vi har, vet vi ikke.

Davies bekrefter at han ennå ikke har bedt om forsterkninger (RosarioCentral)
Davies bekrefter at han ennå ikke har bedt om forsterkninger (RosarioCentral)

Når du blir spurt om gründerens tilstedeværelse, se forrige punkt Christian Brocknick Når han nærmet seg integrasjoner, sa han: «Han er en flerspillerrepresentant og vil ikke ha noen innflytelse på avgjørelsene jeg tar om å hente inn spillere. Ingen kommer til å sette eller fjerne en spiller for meg. Jeg skal bestemme hvem jeg skal forsterke«.

READ  kuntz: Stephen Kunts føler seg hjemme etter å ha signert den tyrkiske kontrakten | Fotballnyheter

En stor sak i Rosario er Classico (som spilles den niende) og han la til: «Jeg vet hva Classico gjør med ære i denne byen og mye mer. Jeg tar dimensjoner fordi jeg spiller klassisk og jeg vet hva vi spiller for. Men siden utdanning er viktig for meg, skal vi gjøre noe mer detaljert som spillerne har symbolene fra en annen æra. Foreløpig er prioriteringen fredag, og tanken er at hånden min skal begynne å merke på fredag. ”

Om han kan være på varabenken fredag ​​mot Gymnasium er en brennende sak. De spurte ham om han hadde kvalifikasjoner til å gjøre det Alvorlig Kritikk av Caruso Lombardi Han sa kort i sitt svar: «Ser deg på fredag. Et annet spørsmål …«.

Han påpekte stilen laget hans spiller i, «Vi må finne en identitet som et lag. Jeg snakket med gutta i dag om å finne lagets DNA. Tanken er at han kan takle spill. Vi tenker på å spille og så må vi begynne å gjøre alt bra. Jeg har en stor referanse til teknikerne som ledet meg Anthony Conte I Juventus. Jeg prøver å få ham til å spille litt som lagene, selv om det er mer enn halvparten.

Han falt ikke når han ble spurt Angel de Maria Kan komme i juni 2023: «Jeg kunne ikke snakke med Fidio. Jeg kunne ikke snakke med min kone på grunn av jobben jeg har. Hvem ville ikke like det. Når han er stille vil jeg ringe ham og spørre hva han ønsker. Vi kjenner hierarkiet han har og erfaringen han kan gi til dette laget.

Bortsett fra spørsmålet om DT-tittelen hans, utdypet Carlitos hvert svar (RosarioCentral)
Bortsett fra spørsmålet om DT-tittelen hans, utdypet Carlitos hvert svar (RosarioCentral)

Flere fraser av Carlos Davies

Hva laget mangler

«Vi trenger en holdningsendring som ikke er forhandlet i denne klubben. Alle som vil spille på Central må bevise det for meg i hver treningsøkt. Og hvem som helst bør snakke med presidenten eller med Mono Cordillo, som har døren til å gå ut.«.

Davies revolusjon

«Jeg har blitt vant til dette i livet mitt og som fotballspiller har jeg opplevd disse tingene. Forventningene er høye uansett hvor jeg går. Men jeg er rolig fordi jeg alltid jobber ærlig.

Fast hvile

«Når noen kommer til den andre siden av linjen, er spilleren allerede død, noen begynner å tenke annerledes. I dag er jeg tekniker, jeg elsker dette yrket, jeg liker det.

READ  River Esequiel Barco er nær ansettelse: Driftsdetaljer

Det han så før Vélez

«Vi kommer opp med en klar idé og vi vet som et team at vi har feil. Sentralt er en for lokalbefolkningen og besøkende. Guttenes tilstand falt denne mandagen og vi må gi dem verktøyene.

Argentina Cup-finale 2015

«På den tiden forsvarte jeg fargene til Boca. I dag tenker jeg bare på Central og heve det på en annen måte. Jeg har en midtskjortetrener. Jeg trenger å få folks tillit til hvordan laget fungerer og hvordan guttene reagerer. Folk vil stole på meg avhengig av hvordan laget og lagkameratene opptrer, eller vil ikke tro.

Carlos Redegui

«Min venn El Chappa er en del av dette prosjektet, men de må forstå at han må skille seg fra sin opprinnelige stilling. Jeg vil ikke forlenge det med mer enn ett år fordi ett år er bra for prosjektet vi gjennomfører . Jeg er her for å legge til fra kampen. Jeg synes det er rettferdig å signere for året. Vi får se om vi kan fortsette, alt avhenger av resultatet, men jeg er sikker på at vi kan slå det.

Valgklima i klubben

«Fra i dag startet jeg med en oppsummering av hva som skjer i klubben. Vi vil bli presset eller konkurs avhengig av hva vi gjør på banen. Vi vil fokusere på spillet eller fortsette denne valggalskapen. Gutter må fokusere på Fotball.»

Joseph Lyudo

«Det var allerede stengt da vi snakket. I dag så jeg ham for første gang, og sannheten er at han overrasket meg, og han har samme mulighet som alle guttene fordi vi alle startet på nytt.

Mini Preseason på Ezeiza

«Vi tror dette laget trenger ett eller to poeng til fysisk, og vi planlegger å gå til AFA-banen neste uke for å gjøre en mini-pre-season. Vi må jobbe to eller tre ganger for å få det vi trenger. Vi må bli kjent med hverandre og implementere en spillide, og vi vil finne oss i å jobbe sammen på doble eller trippelskift hver dag.

Davis begynte sin karriere som DD hos Scoundrel (@RosarioCentral).
Davis begynte sin karriere som DD hos Scoundrel (@RosarioCentral).

Spennende dag

Davies vil i prinsippet være sammen med trenerteamet sitt Carlos Redegui, Presentert i formiddag Deretter deltok han i lunsj med lederne og campus. Klokken 15.30 begynte arbeidet på klubbens eiendom i Arroyo Seco, og han snakket med hele laget. Aktiviteten fortsatte deretter på lekeplassen til Scandal Stadium, hvor det fant sted en fotballtrening, og den tidligere Boca Juniors-spissen fulgte nøye med på sine splitter nye baner.

READ  Interessante nyheter for studenter å motta Boselli

Kledd i firmaantrekk fra Rosario sluttet han seg til lederne og begynte å jobbe med en 38 år gammel strategisk fysisk trener. Martin TraversiOg brødrene hans, Diego, Miguel og Ariel.

Davies hadde på seg støvlene og øvde på Gigante de Arroyo (osRosarioCentral).
Davies hadde på seg støvlene og øvde på Gigante de Arroyo (osRosarioCentral).

Etter litt fysisk trening kommanderte han de første oppgavene med ballen og fulgte dem nøye. Spillere som ikke deltok i konkurransen deltok i disse jobbene. Mandag (0-2) tap mot Vélez i LinearsResten gjennomgikk regenerasjonsøvelser.

Det skal huskes at denne mandagen så han et fall i lineæren. Selv om laget sto på Fords bakke, som keeperens første mål, gjorde de de mest betalte feilene. Caspar Service Etter å ha mistet ballen Luca Orellano Åpnet scoringen. Fra en av boksene i José Amalfitani fortsatte Tevez og «Chapa» Retegui å snakke. Apache har tatt sine avgjørelser, og denne tirsdagen skulle den ha fortalt spillerne sine hva de vil ha som et forslag og hva de skal redigere for de neste kampene.

Jobbet med Apache-spillere med håndfløyte (RosarioCentral)
Jobbet med Apache-spillere med håndfløyte (RosarioCentral)

Retegui, en tidligere trener for landhockeylag for kvinner og menn, har ennå ikke sluttet seg til den selvstyrte byen Buenos Aires, hvor han ble visesekretær for sportsavdelingen i januar i år. . Sappa har alltid ønsket å styre fotball og å gjøre det med Deves er en flott mulighet. Visepresident Ricardo Carloni, Mannen som ledet operasjonen for at Apache skulle komme, sa at Redegui ville bli med i løpet av de neste timene.

Central bør gjøre comeback i den 22. rangerte Professional League med 28 lag. Dette er under årsplanen (24.), som definerer de fleste deltakerne til de internasjonale cupene. El Canalla fortsetter å konkurrere i Copa Argentina og skal spille mot Quilms i den 16. runden neste tirsdag. Dessuten, selv om han ennå ikke er sikker på den nåværende kampens (16.) gjennomsnittstabell (de to siste gikk ned), er summen av poeng for neste sesong (19.) også viktig.

Les videre