januar 26, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Dini Stosol har et koronavirus: sangerens helse

Den 24 år gamle sangeren er ved god helse

Melding bekreftet Morgenfeer Etter flere dager med rykter om sangerens helse. Det var faren hans, produsenten Alexander Stossel Han bekreftet at datteren hans har Govt-19. «Det har vi rett og slett fått vite. Jeg snakket med faren hans og han bekreftet det Dini har Govind. Men han er ved god helse og isolert i Buenos Aires, sa han. Angel de Brito en LAM. Slik føyer han seg inn i den lange listen over artister og kjendiser som lever med sykdommen.

Sangerinnen skulle til Spania, og det var grunnen til at hun måtte ta en koronavirustest fordi en av musikerne hennes testet positivt og hun ble vurdert i nærkontakt. I løpet av minutter kom nyheten om at hun også led av sykdommen. “Dini er perfekt og er fin uten plager. Han skulle reise til Europa i løpet av de neste dagene, så han sjekket og resultatet ble bekreftet. Buenos Aires er stilleJournalisten forklarte. I tillegg til dedikasjonene på det kontinentet, er flere datoer planlagt, for eksempel forestillinger på 24 år gamle Benaz de Villa Maria og fem konserter på Palermo hypotrome.

For noen uker siden, i en intim prat Teleshow, Sangeren fortalte om hvordan han kom tilbake til scenen etter epidemien og hvor spesielt det var å spille igjen etter epidemien.. “Det er en følelsesmessig revolusjon, jeg forstår ikke hvorfor jeg kommer tilbake til scenen i Argentina. Da de fortalte meg hvor mange mennesker det er som 100 000, reiste folk fra hele verden … et show som jobbet så hardt , det er sprøtt Det var en veldig følelsesladet dag, en virkelig minneverdig begivenhet, jeg håper folk hadde det bra. Takk til alle vennene mine og hele teamet mitt som reiste for å se meg for at de kom med meg, for å støtte meg. Det er to til viser på noen flere festivaler i Argentina Etter å ha forberedt meg til 21. mars, kommer jeg tilbake til Buenos Aires etter nesten 2 år uten å spille her. Det ville vært så sprøtt for bursdagen min Det kommer til å bli en fest, vi forbereder oss på det beste showet i mitt liv.

Et av hans siste verk, sammen med El-Conte, ga de ut sangen Bar
Et av hans siste verk, sammen med El-Conte, ga de ut sangen Bar

Vi må vente på utviklingen for å se den reaktiveres i nettverkene, og vise nærheten til alt relatert til øvinger, kostymer og kommende konserter. I mellomtiden, Tini bør si farvel til 2021 og ønske 2022 velkommen til sitt hjem med familien. Dette vil utvilsomt være et vendepunkt i året, uten mulighet for å komme sammen med familie eller venner og ikke kunne reise. For den unge kvinnen er familien hennes grunnleggende. I det samme intervjuet sa han om dem: «Familien min vil alltid være der, pappa, mamma, vennene mine, Bran, Min bror, alltid. Jeg tror det ikke ville vært noe uten dem. Jeg er en kvinne, en mann, en kunstner og takk for kjærligheten mine kjære gir meg. Jeg vil alltid si dette fordi det virker viktig for meg. Plutselig har du neppe hatt en så god opplevelse i familien, men se etter folk du vet hvem du er. Det er ikke en familieavgjørelse, det er viktig å velge de riktige personene for å føle innholdet.”

READ  Mysteries Roundup i februar: Familier, hemmeligheter er viktige i disse fangede sidesvingene Kunst

Fortsett å lese: