juni 29, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

DNA-resultatene til Eugenia Laprovittola og Magalí Gil er kjent

Sannheten er at etter at fotballstjernen døde i november 2020 i en alder av 60 år, fortsatte de to den juridiske prosessen for å finne ut om de hadde ti døtre gjennom DNA-testing.

Endelig 16. desember Magali Kill Y Eugenia laprovitola Genetisk materiale ble ekstrahert for å bestemme mulig kompatibilitet Diego Maradona.

magali gil.jpg

Veronica Ojeda Vare levert fra Diego Fernando Så sammenligningen ble gjort, og til slutt ble rettferdigheten skje: begge ble testet negative og ikke døtrene deres MaradonaSom rapportert av nettstedet TV.

«Resultatene navngir ikke Diego Armando Maradona (død) som den potensielle faren til Magali Alejandra Gill. Som et resultat av den faderlige eksklusjonen oppnådd fra sammenligningen, gjentas DNA-ekstraksjon fra referanseprøver for å bekrefte de oppnådde resultatene.» Viser til en del av rapporten.

Det er også detaljert: «I sammenligningen av de oppnådde profilene ble det funnet tolv (12) avvik mellom de genetiske profilene til Diego Armando Maradona (død) og Eugenia Mylan Laprovitola.

Diego Maradona 1.jpg

Historien om Eugenia Laprovitola

Eugenia laprovitolaTiltaltes datter Diego Armando Maradona, søker sin identitet i rettsvesenet. Det inngår i sakene Magali Kill Y Santiago Laura.

Den unge kvinnen, født i 1995, fortalte sin sterke historie Inntrengere, forente stater: «Diego Jr.s advokat forsinket saken og de andre partene var enige. Min sak er fin.» Notert Eugenia.

«Den første personen som ringte meg var en journalist. Det første møtet var i Estancia Chica, hvor jeg ble nære venner. Jeg vet ingenting, jeg gikk som en fan.Den unge kvinnen husket.

Han forklarte også sin personlige historie: «Jeg har en mor og en far på hjertet. Jeg oppdaget for måneder siden at det kan være datteren til Diego. Foreldrene mine ga meg adopsjonsdokumenter. De trodde at min biologiske far var en annen, ikke Diego.»

Hun sa (Hans biologiske mor) Jeg jobbet på en bar som Diego alltid går på. Der møttes de og forholdet varte ikke lenge. Hun fortalte meg at hun hadde prøvd å fortelle Diego at hun var gravid, men omgivelsene hadde presset henne bort.Kommenterte.

READ  Vinterlåser i Europa sammenlignet med - hvilket land har mindre frihet?

Han understreket videre: «Jeg vil gjenvinne identiteten min, og så vil arven min gjøre det Diego vil og donere alt. Jeg er stille, jeg skader ingen. (Diego)De sa at han visste.»