november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Dødelig selfie: tok et bilde på kanten av stupet og falt og døde

Joe Snooks, 33, Falt fra en stein og døde Nær byen Nadrin i Luxembourg-provinsen i Belgia.

Joe bodde sammen med mannen sin i Limburg, Belgia, møtte ham på skolen og giftet seg i 2012. Ifølge lokale rapporter falt han minst 30 meter. Mannen hennes snudde ryggen til for å kontrollere hundene sine.

Politi, brannmenn, redningsarbeidere og en ubåt ble sendt til stedet med et medisinsk helikopter fra Bra-sur-Lienne. Liket ble senere funnet. Sa ektemannen Jory Johnson Paret dro i bilen sin søndag og skulle reise tilbake til Limburg dagen Joe døde.

Paret bar alltid hundene sine Joy og Ivy En drone for å ta flybilder av reisene dine. Jori sa: “Vi står opp veldig tidlig for å ta bilder av helten (stiger nesten vertikalt over Ourthe-elven på en steinete flate i en høyde av 1400 meter). Det vil alltid være tåke. Det er flott for bilder. Vi dro dit før 9 o. ‘.

Han forklarte at kona poserte på bilder på kanten av stupet “Han ba meg ta vare på det Hunder. Jeg ba dyrene vente tilbake. Hun var ikke der da jeg kom tilbake til Sovjetunionen. Den forsvant rett og slett. Skulle ha skjedd innen fem sekunder. Jeg så eller hørte ikke noe. Ingen støy, ingen skrik eller skrik. Jeg så opp og så bare støv.

«Jeg ringte henne selv om jeg visste at det var ubrukelig, grøfta var flere titalls meter dyp. Jeg ringte umiddelbart legevakten, Men det er nesten ikke et nettverk. Jeg snakker litt fransk, men de forstår meg ikke.

Han sa at han dro til det nærliggende Le Belvedere Hotel for å be om hjelp: Redningsmannskaper klarte ikke å finne Joe umiddelbart. Sagt på fransk. Så fortalte de meg at Joe dessverre var død, selv på fransk, men jeg forsto umiddelbart “hva de vil si”.

READ  Biden Kauf gnister latter fra verdensledere på G-7-toppmøtet

Jory sa at det var Joes “interesse” for fotografering, “jeg åpnet bare telefonen hennes og så Han ble fotografert på kanten av stupet. Din siste selfie”.

«Joe ser rett frem. Du kan se tåken og elven, hvor de endelig fant kroppen hennes. Nødetatene sa at Zoe falt under minst 100 fot. Jeg så dette stedet med mine egne øyne. Jeg tror til og med det er 50 meter, forklarte enken.

Ifølge utgivelsen er det uklart om lokale myndigheter fortsetter å etterforske offerets død Glass.