november 30, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Døden til Apples berøringslinje er en lang forsinkelse

Jeg kommer ikke til å heve håpet mitt, men det kan Apple være Endelig Dumme og Veldig ekkelt Touch Bar på 2021 MacBook Pro.

Ifølge troverdig analytiker Ming-Ci Guo planlegger Apple å Bytt berøringslinjen Den nåværende avlingen er omtalt på MacBook, i stedet for kroppstastene (Annet) For MacBook-linjen. Jeg vil tenke at dette skyldes den etterlengtede endringen Perfekt Anbefalingen jeg kom med Min anmeldelse På 13-tommers MacBook Pro i fjor. (Ja, det er det jeg låner.)

Touch Bar er uansett et av de mest ubrukelige tilleggene til MacBook Pro, som Apple først tåpelig introduserte. Tilbake i 2016. Selvfølgelig Virker Fantastisk, men det er veldig uforutsigbart – det krever ekstra kraner for å justere volum og lysstyrke, og det er ikke optimalisert for alle applikasjoner. Hva mer, hvis du ikke går inn i prosessen med å tilpasse berøringslinjen ved å samhandle med MacBook-innstillingene, vil livet ditt fylles med en rekke utilsiktede utløsere fra Apples andre ubrukelige oppfinnelser: latter.

Heldigvis var jeg ikke den eneste som skjønte dette. I det øyeblikket nyheten brøt, samlet folk seg på Twitter for å uttrykke avsky for at denne stumme funksjonen døde.

Jeg er 100 prosent enig i at berøringslinjen er «søppel».

Jeg sa deg at ingen av tredjepartsapplikasjonene er optimale for det.

Bortsett fra å beskrive berøringslinjen som «søppel», kan den også klassifiseres under «triks».

Vil se? Jeg hater det bare ikke. Her bringer 2021 gode nyheter: berøringslinjens død.

READ  Fredag ​​vil se den lengste måneformørkelsen siden 1440 på mange kontinenter