desember 1, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Effendi fra Aserbajdsjan sier at han vil reise til Norge for å bli hos Tiks

Et ord på alles lepper Effektikk.

Under Eurovision 2021, Aserbajdsjan Herre Og Norge TIX Likte deres første date på sosialt fjerne drinker på en restaurant i Rotterdam. Nå ser det ut til at forholdet deres har blomstret ut til noe pent.

I et intervju etter Eurovision Sputnik Aserbajdsjan, «Mata Hari» sangskuespiller forteller om fremtiden for parets forhold.

Om nødvendig avslører hun at hun drar til Norge for å bo hos Ticks ‌ og til og med ringe bryllupsklokkene!

I mellomtiden planlegger hitmakeren «Fallen Angel» et besøk til Aserbajdsjan, hvor han vil møte Effendis foreldre og prøve lokale oppskrifter. Som han fortalte oss på mani-teppet, dykker han på Wikipedia for å lære mer om aserbajdsjanske skikker.

Effekt: Planlegg å gjenforene Effendi og Tix

Snakker Sputnik Aserbajdsjan, Effendi gjenforteller historien om hvordan Effendix er.

– For å være ærlig tenkte jeg først ikke alvor på visjonen til den norske representanten Tix. Jeg forsto ikke hva som foregikk. Jeg dro til Eurovision, for å vinne, ikke for å møte noen.

Jeg dro dit med helt andre ideer, men fikk en belønning fra skjebnen. Etter slutten av Eurovision, før konkurransestart, fant jeg ut at han hadde skutt forskjellige videoer i Norge beregnet på meg. Jeg vet ikke om det. ”

Jeg inviterte ham til Baku, og han ønsket selv å møte foreldrene mine. Jeg vet ikke om jeg vil gifte meg med ham. Alt avhenger av tilbudet. Da vi skiltes, la han et gullarmbånd på hånden min og sa: «Vent på meg og ikke glem meg».

Vi snakker nesten hver dag. Jeg er litt bekymret, fordi antallet mennesker smittet med koronavirus øker hver dag. Vi kommuniserer, motiverer og støtter hverandre. Hvis jeg gifter meg, drar jeg sannsynligvis til Norge. Jeg er der mannen er.

READ  Den svenske eiendomsgiganten har budd 30 milliarder dollar på Entra-E24

Han vil virkelig dolke, men han kan ikke gjøre det. Grensene deres ble stengt. Vi vil vente til alt dette er over, eller som en siste utvei møtes et sted i nøytralt territorium. ”

Mens det pågående koronavirus viser seg å være vanskelig å gjenforenes med tanke på reisebegrensninger, er paret klar til å ta forholdet sitt til neste nivå. Effendi er takknemlig for at foreldrene hennes forsto hennes voksende romantiske kraft.

“Moren min synes det er bedre å støtte meg enn å forby meg. Forbudt frukt er alltid søt, så du kan ta feil valg eller gå feil vei. Takk til foreldrene mine for at du alltid har vært sammen med meg og at du støtter meg i noen av mine valg.

Om nødvendig drar jeg til Norge. I dette livet, hvis du vil oppnå noe, kan du ikke gjøre det uten vanskeligheter, så jeg er klar for eventuelle hindringer. Jeg har møtt mange vanskeligheter og vanskeligheter i livet mitt.

Jeg dro aldri til Norge. Jeg vil virkelig se nordlyset der. Det var så vakkert der ute. Jeg så alt dette på bildene og videoene som Andreas sendte meg. Han studerer nå kulturen vår, jeg – deres. ”

Effendi sa at hun ønsker å introdusere flått til aserbajdsjansk mat og prøve noen lokale delikatesser, inkludert dolma, shabzi pilaf og dushbara. Når paret blir bedre kjent, tar de en dolketur.

«Først var jeg vertskap for ham i Icherishehr, deretter Baku Crystal Hall, Eurovision i 2012. Vi går også definitivt langs Baku Boulevard og besøker Gabala og Shaikh.

READ  I dag ved OL: Norway Hurdler slår sin egen verdensrekord

Jeg tror vi kan gjøre alt dette uten kameraer og presse. «

Vi er glade for å se hva fremtiden bringer for denne ikoniske duoen. Kan Eurovision være på bryllupskortene?

Effekt: Effendi og Ticks Love Story

Dette kraftparet til Eurovision er mer enn bare ett Opptreden.

Efentix-sagaen kom til syne i et ViviBlogs-intervju med den norske stjernen. Midt i intervjuet kom Effendi på scenen for en øvelse med sin første mor, Hari.

Noen dager senere hadde paret sin første date om drinker mellom Eurovision-øvelsene på en restaurant i Ahoy, Rotterdam.

ViviBlogs egen Suzanne Adams – som er kjent for å se rundt hjørnene og holde ørene på bakken – tok det første bildet av Efentix på deres date (med oversetteren ved et tilstøtende bord).

Nå ser det ut til at ting mellom de to Eurovision 2021-stjernene er alvorlige. På et tidspunkt i fremtiden vil vi se et Eurovision-bryllup … ellers kan paret konkurrere i Norge Melody Grand Prix Som et par!

Hva tror du? Vil Efentix romantikk fortsette? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Les mer Eurovision 2021 News fra Aserbajdsjan her