mai 12, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Ekavali Khanna får global anerkjennelse for ‘Bombay Bags’

Den kolkatabaserte skuespilleren har en interessant jobb til tross for en sen start i karrieren.

Huske Pappa?

Det gjør Ekavali Khanna definitivt. Fordi han var veldig imponert over introduksjonen av Pooja Bhatt i Doordarshan-filmen produsert av Mahesh Bhatt.

Så Ekavali var veldig glad for å vite at Pooja vil være en del av det Bombay Begum. Den kolkatabaserte skuespilleren sa: ”Jeg visste ikke at Pooja ville være der når jeg gikk på audition for showet. “Jeg håper hver tenåringsjente på 1990-tallet ville ha beundret henne.”

Les også | Motta vårt ukentlige nyhetsbrevet ‘First Day First Show’ fra kinoverdenen i innboksen din. Du kan abonnere her gratis

Glad for å ha gjort Ekavali Bombay Begum. “Dette showet ga meg flere valg enn mine tidligere verk,” sier han. “Jeg har jobbet med mange nasjonale prisvinnende regissører, men det har ikke fanget min oppmerksomhet Bombay Begum Ferdig. “

Alangiruda Srivastavas nettserie, som hadde premiere for noen måneder siden, fortsetter å være et av de mest sette showene på Netflix. “Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da Bombay Begum Likevel, “sier han.” Jeg får mange samtaler som berømmer arbeidet mitt. Jeg likte virkelig å spille Devayani Oni, en veldig velskrevet karakter. “

Hun innrømmer at hun var litt overrasket over tilbakemeldingene. “Jeg ønsket å være et forbilde; det var originalt,” sier hun. “Det handler om ekte, urbane kvinner. Jeg er glad for å se at det tiltrekker seg et globalt publikum. Jeg får også meldinger fra utlendinger som Pakistan og Bangladesh. Dette er bra med Netflix; Du har besøkende fra hele verden. Jeg tror folk liker å se show Bombay Begum Indiske kvinner er veldig attraktive for andre deler av verden, tror jeg. ”

Ekavali var kanskje ikke et kjent ansikt for mange Netflix-publikum, men han har eksistert en stund og jobbet med noen kvalitetsprosjekter som den norske filmen Hva folk vil si, Som er Norges offisielle bidrag til Oscar-utdelingen i 2019. “Den har blitt gitt ut i mer enn 50 land, men ikke i India, men folk her har nå sett den på nettet,” sier han. “Den filmen ligger mitt hjerte nært Engelsk May Kehta Hai, Som jeg vant prisen for beste skuespiller på Ottawa Indian Film Festival. ”

Følte sin tilstedeværelse i slike filmer kjære pappa Og Wire de bryllup, Der han laget en komo. For en som kom til Tinseltown etter 30 år, gjorde han det bra.

“I motsetning til noen som har vært en heltinne tidligere, kom jeg inn uten forventninger eller press,” sier hun. “Jeg setter min beste fot frem og liker den kreative delen av skuespillet.”

Ekavali gleder seg til utgivelsen Ufullstendig mann. “Dette er en psykologisk thriller regissert av Thiraj Kotkar. “Jeg er så spent på det,” sier han. “Jeg har aldri spilt en slik rolle før; Selv om jeg kan si at jeg har opptrådt som en fyller før, kan jeg ikke uttrykke mye. Mine medstjerner er Warina Hussain og Sharif Hashmi. ”

READ  2 drept i skyting i Englewood: CPD