desember 1, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Eks-Wandas ansatt avslører lyd som kritiserer Cynthia Fernandez» døtre

Forrige uke media Forkastelig lyd Carmen CisnerosTidligere ansatt Nei naraHan snakker frekt Døtre Cynthia Fernandez.

Den private lyden gikk viralt Alexander CipolaNaras tidligere ansattes advokat uttalte seg sterkt om saken Veldig morgen (mandag til fredag ​​kl. 10.00 Bymagasinet), etter den tidligere partneren Mathias Defederico og lidelsen til Carmen Cisneros.

Lydbakgrunn av Carmen som snakker om Cynthias døtre

Alejandro Cipolla: -Carmen er veldig redd for Wanda.

Carmen Barbieri: -Nå har det kommet ut en lyd av Carmen Cynthia Fernandez som snakker stygt om kvinner.. Den lyden er veldig vanskelig.

Far: – som ble lekket av Wanda.

«Lydlekkasjen var Wanda … jeg snakket med Carmen om det og hun fortalte meg at Wanda fikk henne til å si det.»

Cipolla: -den ble lekket av Wanda. Det Cynthia ikke tenkte på var samtalen de fikk henne til å ha…

Barbieri: -Lyden var veldig sterk, men den var intim. Carmens personvern ble krenket her.

Cipolla: -Det er ikke en forbrytelse. Jeg forstår Cynthias smerte. Jeg kjenner henne. Men jeg snakket med Carmen om det, og hun fortalte meg at Wanda fikk henne til å si det. For hvordan sier du det i en samtale? Det er fordi du snakker til meg om Cynthia. Det er ikke helt ut av det blå… lyden kan være kuttet. Carmen fortalte meg at Wanda fikk henne til å si at fordi barna hennes var blonde, og fordi de var blonde, var de bedre.

Cynthia Fernandez Furies Wanda Naras eks-ansatt for å kritisere døtrene hennes

Cynthia Fernandez uttrykte sitt ufiltrerte sinne mot Carmen Cisneros Han lovet å stille henne for retten for å ha kritisert hennes tre døtre.

«Lyden kan kuttes ut. Carmen fortalte meg at Wanda fikk henne til å si at fordi barna hennes var blonde, og fordi de var blonde, var de bedre.»

«Det er forkastelig. Ekkelt. Ordene hennes er ekle. Han har mye å lære. Hvis de ga ham panikkanfall med Wanda, kommer de til å gi ham mer nå, for jeg kommer ikke til å slutte. De berører det jeg elsker mest», sa paneldeltakeren D-momentMerk med deI den siste uken.

READ  DATAROCK gir ut ny sang "Video Store" inspirert av 80-tallet

«Jeg ville ikke snakket slik om noen skapning. Det er dårlige mennesker, det er en dårlig ting. Jeg vet ikke det, men Alle som snakker slik om et levende vesen burde bli opphevet og gi meg en lekse. Han gjorde ikke dette, sa han.

«Hun må gå på kne og gå til Lujan. Jeg kommer ikke til å tilgi henne. Han kommer til å be om unnskyldning til døtrene mine. Skal til INADI først, så med advokaten min… dette er ikke tillatt. Dette er nok», konkluderte Cynthia, veldig sint.