september 24, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

El-Conte er rasende på Estefie Berardi for å snakke om hans svik mot Tamara Baez.

Viralisering Video L-Kent Inn på hotellovernatting med en danser Ga klut å kutte og Sangeren var veldig sint Estefi Berardi å gi detaljer om det påståtte sviket Tamara Pace Og avsløre noe mellom paret.

«El-Kent ble sint på den jenta.»Han fortalte ham Pompidou EN Carmen Barbieri Innsiden veldig morgen (mandag til fredag ​​kl. 10.00 Bymagasinet) Cumbia 420 avslører sangerens ubehag med Berardi og pressen.

Estefi, klar over El-Contes sinne, sa det som gjorde Elian sint: «Jeg fikk noe fra Pompidou fra den virale videoen av El-Conte som forlot Delo med en kvinne i går. I går la jeg til et stykke informasjon, en blokk på Hotel Benavides, hvor Lully Romero bor, danseren, den tredje i ironien.«.

«El-Kent er sint fordi han ikke liker de tingene som blir sagt om familien hans som indikerer om han banket på døren eller ikke.»

På den tiden avslørte panelisten andre versjoner som gjorde El-Kent sint: «Jeg sa at Tamara hadde lastet opp noen historier om at husdøren hennes ble ødelagt, og El-KentParallelt ble det lastet opp en historie Med forslåtte knær. Jeg skrev til Tamara, men hun svarte ikke.

«El-Kent var rasende på pressenHer berører vi temaet og jeg tar overFordi han ikke likte de tingene som ble sagt om familien hans som indikerer om han banket på døren eller ikke.la Berardi til.

«Jeg skrev for å sjekke. Jeg kom ikke inn i huset til El-Conde gjennom vinduet… De viser det på sosiale medier.»

Hun var sint over El-Kandehs reaksjon og konkluderte: «Jeg fortalte din nærmeste person som fortalte meg om ditt sinne. Jeg skrev for å sjekke. Jeg kom ikke inn i huset til El-Gand gjennom vinduet… De vises på sosiale nettverk».

READ  Susana Giménez erklærte krig mot Telefe og rotet med The Simpsons

El-Conte snakket med Lully Romero om infrarød video

På tirsdag, L-Kent Han snakket for første gang om den skandaløse videoen som gikk viralt for noen dager siden, der han sees gå inn på et hotell med en kvinne som ikke er partneren hans. Tamara Pace.

«Det kom ut en video av deg. Noe å si om det?» spurte notaren Vis partnere Cumbia 420 for sanger.

«La dem si hva de vil! Det er jeg allerede.» Jeg er lei av alt det der. Og det er best jeg ikke gir opp meg selvElias svarte.

Vantro på hvordan materialet lekket til danseren Luly RomeroSom han filmet et videoklipp med den dagen, la L-Ghent til: Og jeg vil ikke gi kreditt til noen.