mai 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

El Polago skal ha brutt opp fra Barbie Silence

Går Og vendinger i forholdet Pusse Y Barbie Stillhet De har vært en konstant. Den nye versjonen av krisen, dette Hun tok det for gitt ByØdelagt de siste dagene, nå har sangeren sådd mer tvil enn sikkerhet.

«Hva skjer med Barbie Silence?», Merk Vis interessenter I et notat med sangeren som promoterer sin nye musikk.

«Platen er spektakulær. Den vil bli utgitt 23. mai.» Han begynte å unngå å nevne sin følelsesmessige tilstand. «I dag, ærlig talt, mitt personlige liv … tror jeg. Du vet mer om meg enn meg«, påpekte han.

«Spør henne hvordan ting er.»

Polert, Barbie skilt fra stillhet?

«Det har vi rett og slett fått vite. Jeg vil ikke snakke, jeg vil ikke svare”, Musikeren ble tydelig utelatt i syklusen Rodrigo Lucic Y Adrian Ballares.

«Jeg vil bare si at jeg er fornøyd med det nye albumet mitt … Spør henne godt ut hvis hun ikke lenger er opptatt av forbindelsen.»Han insisterte.

«Det har vi rett og slett fått vite. Vi har rett”, bemerket han, for å fremheve rollen hans som far. «Jeg styrer mine personlige anliggender godt (sic). Jeg har det bra med døtrene mine, og jeg anser meg selv som en god far,» konkluderte han.

READ  C5N Martín Fierro vil ikke delta i prisene 2019-2020: Årsak til avgjørelsen | Det er syv nominasjoner til Cable Television Awards