desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Clima. La Nueva. Bahía Blanca. El diario del sur argentino. Noticias de la ciudad, la región, el país, el mundo

En blind ung mann fikk en grad i biologiske vitenskaper med et gjennomsnitt på 9,35

En ung blind mann mottok vitnemålet sitt i ettermiddag i en ny gradskollasjonsseremoni ved National University of the South (UNS). Fra huset til høyere studier fremhevet de at Sebastián Dop fikk en grad i biologiske vitenskaper med et gjennomsnitt på 9,35.

Dop, hjemmehørende i Tres Arroyos, snakket med “Den nye.” i 2017, da han gikk på sitt tredje år av graden, for å fortelle sin erfaring. “På dette tidspunktet lærte jeg å legge frykt i lomma og løse ting på en eller annen måte,” sa han den gang.

På samme måte bagatelliserte Dop gjennomsnittet som en student kan ha: “Jeg har et godt gjennomsnitt, men jeg liker ikke å fokusere på det fordi jeg tror at gjennomsnitt snakker lite om folk. Hvis du mister deg selv i å se gjennomsnitt, slipper de unna deg … mange andre aspekter som er veldig viktige for meg, som menneskelige egenskaper, empati og evnen til å jobbe som et team,” sa han.

«Å tro det er en veldig alvorlig feil. Jeg gjør mye personlig innsats, men jeg kan ikke annet enn å anerkjenne vennene mine. Det er de alltid. Det er de som redder meg. Det er veldig flinke kolleger som har lavere gjennomsnitt rett og slett fordi de ikke samsvarer med testmetodikken eller fordi deres greie kanskje ikke er å samle data. Imidlertid beriker de alt jeg kan gjøre. Vi går side om side, sa han i intervjuet med avisen.

Fra UNS indikerte de tidligere at de i ettermiddag skulle gjøre tre akter, klokken 15.30, klokken 17.00 og klokken 18.30, i Alem 1253 avenue. De fremhevet også at de i andre akt var gir diplomet til Mariana Møller Poulsen, som fikk 9,76 i snitt som bokstavlærer og er dagens beste snitt.

READ  Anerkjennelse av Rosarios helsepersonell ved Jockey Club