november 30, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

En fantastisk video viser hvordan en meteor lyser opp Norges himmel

Lagt ut kl. 16:22 ET (21:22 GMT) mandag 21. november 2022

Lauren Sanchez, partneren til Jeff Bezos "klar" å reise til verdensrommet


1:00


Lagt ut kl. 13:34 ET (18:34 GMT) mandag 21. november 2022

Se Orion-romfartøyet fra Artemis-oppdraget skumme månen


0:47


Lagt ut fredag ​​18. november 2022 kl. 14:24 ET (19:24 GMT)

De finner vann i en meteoritt som landet i England


1:03


Lagt ut kl. 21:02 ET (02:02 GMT) torsdag 17. november 2022

2 av de første galaksene som ble dannet etter Big Bang var slik


0:48


Lagt ut 08:24 ET (13:24 GMT) torsdag 17. november 2022

Det er den skumle lyden av jordens magnetfelt


1:11


Lagt ut kl. 17:51 ET (22:51 GMT) onsdag 16. november 2022

Timeglass


0:32


Lagt ut kl. 11:04 ET (16:04 GMT) onsdag 16. november 2022




1:25


Lagt ut kl. 09:57 ET (14:57 GMT) onsdag 16. november 2022

Se Artemis 1 ta av mot månen


0:59


Lagt ut kl. 23:02 ET (04:02 GMT) tirsdag 15. november 2022

Hvorfor var Artemis I-oppdraget så viktig for NASA?


4:15


READ  Norske og finske ambassadører knytter bånd i Seattle, håper på cybersikkerhet