mai 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Estefi Ferrathi forhørte Majo Martino for å ha signert med Sylvina Luna på L Hotel de los Famos.

Estefi Ferrari Spørsmålet ble reist Veldig tidlig på morgenen (mandag til fredag ​​kl. 10.00 av Ciudad Magazine) Den edle gesten Majo Martino Med Sylvina Moon I kampen for eliminering Berømt hotell, Der modellen ble fjernet.

«Sylvina Luna og Majo Martino konkurrerte i går og på den tiden var de begge blinde. Sylvina slapp noe, og Majo hjalp henne Så de var de samme på den tiden, sa han. Pompeo.

«Å, jeg hater det, det får meg til å krype, hva ville du gjort? Du må vinne tauet, ellers hvorfor melder du deg inn?»

«Å, jeg hater det, det tar meg ut. Hva gjør du? Du må vinne penger, ellers hvorfor går du inn?»

«Men Du beskytter den når den er usikker og ingen vil la noen vinne. Du vil at hun skal være vakker, det er ingen måte å pleie henne på, men jeg tror hun kommer til å ta alt for å lykkes, «sa Steffi, veldig krydret.

Sylvina Luna tapte kampen mot Majo Martino på det berømte hotellet

Sylvina Moon Slettet fra De berømtes hotell Siste mandag av konkurransen Majo Martino, Venner i kampen møtte hverandre tilfeldigvis.

«Det var så tungt, så hardt og kroppen min ba meg allerede om å hvile Så jeg er glad for å støtte Majo fra utsiden, sa kameramannen.

READ  De største vinnerne av Amanda Awards er 'Ninjabi', 'Painter and Thief'