mai 16, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Etter å ha forlatt Ezequiel Garay, kom Tamara Gorro med en uventet kunngjøring: «Vi møtes snart i Spania».

Tamara Beanie Han kunngjorde gjennom sin offisielle Instagram-konto at han skulle forlate Spania for en stund Å gå fra hverandre Tidligere fotballspiller, Ezekiel CareyY Lider av depresjon.

«Vi sees snart i Spania. De sier at du ikke skal stikke av fra problemer, men som terapeuten min og psykiateren min sier, «det løper ikke, det nullstilles». Det er slik jeg tar det. Jeg kommer til å være helt frakoblet i noen dager, for å holde pusten og for å underholde meg selv, sa han.

Så fortsatte Tamara Koro: «Hvis jeg viser deg tusenvis og tusenvis av meldinger fra deg, vil du finne at 99% av dere forteller meg at min egen familie og venner har blitt enige: «Gå en stund og ta det selv. Vi vil alltid være her.»

«I noen dager drar jeg for å være helt frakoblet, for å puste og for å underholde meg selv.»

«Ja, du har rett, jeg må gjøre det for meg selv, for meg (der du er også). Fordi Når folk elsker deg godt, vil de ikke gi deg dårlige råd. Han bryr seg, noen burde lytte,» lovet han på sine sosiale medier.

Så, Tamara analyserte: «Dessverre gjør vi det sjelden, for i livet går vi gjennom resesjon. Dette er første gang jeg skal gjøre dette, Med den hensikt å koble fra verden, fortsette og gå tilbake til å ville starte meg selv.

Dyp refleksjon over Tamara Koros sosiale medier etter separasjonen fra Ezekiel Carey

Tamara Beanie Reflektert på hennes sosiale nettverk etter å ha sagt farvel til Spania og eksmannen hennes, Ezekiel Carey: «Selvfølgelig vil jeg ikke bli oppdatert, for du vet Det er langt«.

READ  Chuck Haga: Inspirert av historie, usminket og sant

«Men jeg skal slappe av og kose meg og gjøre det med fem kilo til hvis det er mulig. Jeg vet at alle dere som elsker og bryr seg om meg vil være her. Fordi Folket ditt er ubrukelig til å hjelpe deg, du gjør ingenting”, skrev modellen.

Tamara snakket til følgerne sine: «Virtuell familie, Jeg kommer straks tilbake, jeg skal lete etter den Tamaraen Tung, seriøs, klovn, morsom, positiv og tapt glede, jeg skal ta henne i hånden. Trettifem på nesen min er året mitt”.

«Fra i dag vil jeg begynne å nyte det eller i det minste Start den endringen med så mye lyst. La det være helt klart: du gjør meg godt. Jeg elsker deg og føler meg nær deg, sa Corroy.