januar 26, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Etter å ha kalt Romina Gaitanis kjæreste en “gammel mann”, Susanna Roccasalvos bluper: “Han skrev meg i luften fordi han er en av legene mine.”

Denne lørdagen, Romina Geethani (44) Beregnet Hensynsløs I noen måneder var hun i et forhold med en «kirurg» femten år eldre enn henne selv. Susanna Roccasalvo Beskrevet som en «gammel mann»..

Denne søndagen, da han åpnet programmet denne søndagen, skammet sjåføren seg så mye over definisjonene at han lovet at spesialisten skulle være en av hans fastleger.

“Romina Kaitani koser seg med et nytt par, veldig forelsket, de første månedene. De blir kjent med hverandre. Gleden han uttrykte i gestene, er begge glade. Etter showet oppdaget jeg at kirurgen var en av legene mine,” Roccasalov la hendene på ansiktet hans.

Susanna Rogasalvo viser anger for å ha kalt Romina Geethanis kjæreste “Old Lord”

“Han skrev til meg i luften: ‘Seniordoktor, dette er meg’. Da jeg så navnet (på mobiltelefonen min), sa han: ‘Doktor, så rart det er for meg å skrive i luften’.” Susanna forklarte, kinnene hennes fortsatt røde.

“Jeg klager alltid mye på artikkelen min. Han fant mange løsninger for meg. På samme måte legen Furman Eieren av spalten min. Han er en traumekirurg, han opererte meg ikke, men ga meg mange råd og løste problemet for meg, sa journalisten.

“Hun forestilte aldri at jeg skulle si ‘overlege’, hun er 44, han er 59, han er annerledes. Han er en megaidrettsutøver, han ser ikke ut til å være 59, det virker som en løgn,” konkluderte Susanna, “Gratulerer og Romina.” Sendt. Marcelo“.