januar 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Etter en lang kamp påpekte Steffi Ferrady mot Mika Viciconte: «Han stoppet meg i fire år, og han kunne ikke komme over det».

Stephanie Ferrady Snakket om graviditet Micah Whisky Og Fabian Cubero, Og kunne ikke vært mer nøyaktig Kraftig kritikk av media, Som spilte hovedrollen i filmen Combat for noen år siden.

I denne forstand, fra teammedlem morgen (mandag til fredag ​​kl. 10.30 City MagazineI begynnelsen av sin deltakelse i den syklusen til El Nio, husket han at han ikke ønsket å delta i konkurransen mellom Micah og ham. Etasje Vigna.

“Jeg er ikke involvert i det, jeg vet ikke hvilket lag de skal sende meg til, jeg ville bare være flink med dem begge. Jeg vil ikke bære henne fordi Michael kommer til å drepe meg. Jeg ønsker ikke å leve en dårlig tid eller stress. Det var ting som ble sagt, sa Steffi Juan EtzecoinMitter Live.

“Det er veldig vrient i konkurransemessig forstand. Jeg har alltid hatt et godt forhold, vi snakket mye. Jeg visste at hun ville bli mor. Hun fortalte meg en gang om det under en treningsøkt. Da vi var i tjueårene, sa han til meg «jeg vil bli mor i 30-årene, ja eller nei».Ferrari la til.

“Jeg husker det, det er derfor jeg alltid følte det Fabian CuberoDenne nyheten vil komme når som helst.”

Rivaler mellom Estefana Ferrardi og Mika Viciconte

“Jeg plukket opp sidene når jeg ikke er en deltaker, og de holdt øye med meg; noen ganger lukket jeg strupehodet når jeg var alene. Og jeg var så kul. Larida Fernandez, Og Mike var på dansen, hun hadde mange kamper med Laura, det var da jeg bestemte meg for å ta en side fordi jeg ikke deltar lenger, jeg trenger ikke å bo med henne,” la han til.

READ  I dag i historien - 16. januar

I denne forstand sa Estefi at etter medieklager avviste Compat-produktet at det hadde mishandlet Micah ved en anledning. «Det er løgn at noen har misbrukt henne, hun er alltid den som behandler oss for rumpa, det er hun som stoppet meg der,» sa hun før hun rakk å si at hun ikke kunne skrive til ham. Svangerskap.

“Hun har stoppet meg til i dag, hun har stoppet meg for fire år siden. Det har ikke åpnet meg igjen. Jeg hadde allerede tittelen. Kan sees”, avsluttet Estefi.