juni 27, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Evan Marcons bitre svar på Eduardo Dominguez etter Palazzo for filmen IndependenteTreneren begynte et klart svar på muligheten til å forsterke seg med Rojos velkjente fan, Elsie Midfielder, og midtbanespilleren sang et svar.


«Når jeg ønsket å gå til et lag, gikk jeg»Var den bitre frasen Eduardo Dominguez Etter å ha konsultert om muligheten Evan Marcon Jeg kom og ble med Uavhengig I dette passmarkedet. Christian Brocknick Hoppet til hans forsvar, Han svarte til DD Kaste dart Mot ledelsen i Avellaneda-klubben, men nå Flyer avslørte seg selv på sine sosiale nettverk og svaret hans var klart.

Evan Marcons bitre svar på Eduardo Dominguez etter Palazzo for filmen Independente

«Ivans problem … det har blitt snakket om før jeg kom inn. Jeg hørte det. Vi vet hva slags spiller han er, hvordan han er identifisert som en fan, av det han sier. Men en ting er klart for meg. Jeg gikk «Fjernet treneren til det røde laget.

Den nåværende Else-midtbanespilleren sang en fornektelse på sine sosiale nettverk med en historie på sin personlige Instagram-konto, som, til tross for å være en kort melding, var sterk: «Det er ikke slik», skrev Flyer. Er det ingen sjanse for å oppnå uavhengighet?

Marcons svar til Dominguez

Eduardo Dominguez skrev The Independent om Evan Marcon

«Ivans problem … det har blitt snakket om før jeg kom inn. Jeg hørte det. Vi vet hva slags spiller han er, hvordan han blir identifisert som en fan, av det han sier. Men én ting er klart. Jeg, når Jeg ønsket å gå til et lag, jeg gikk«, sparket treneren til det røde laget.

READ  Eski Minor Softball Blank Norway | Nyheter, sport, jobber

«Jo mer jeg var i den lavere kategorien … jo merEller jeg var i førstedivisjon, jeg ønsket å trekke meg fra Huracán og reduserte kontrakten min for å gå til B Nacional fem ganger. Jeg klarte å oppnå drømmen minJeg trakk meg tilbake til klubben jeg valgte og ble en mester med Huragan.»Han la til.

Eduardo Domínguez gjorde det derimot klart «Alle spillere jobber for penger» Og det «Bevegende følelser» I spillet. Og setning: «Noen ganger vil folk bare ta noe. Det vil være følelser i midten.»

Fra palasset til Eduardo Dominguez til Ivan Marcon:

Spille

Fra palasset til Eduardo Dominguez til Ivan Marcon:


Brockernick forsvarte Marcon: hans svar til Dominguez og Dart mot uavhengighetsledelsen

«Jeg synes dette er en veldig uklokt kommentar fra Eduardo Dominguez.»Bekreftet Elches representant og maksimumsaksjonær. «Han gjorde en feil. Det ser ut til at han ikke vet dette», Han la til i et intervju med Radio La Red.

På den annen side lovet han at midtbanespilleren hadde to år igjen av kontrakten, og at han ikke ville bringes nærmere Avelanada-klubben: «Jeg tilbød ikke spilleren eller spilleren selv. Det er tydelig at spilleren er en fan av Independiente. I Independiente ringer de meg, de ringer spilleren, de forfører ham er de fem pass-markedene.. Når han visste at han var i en stor klubb som Boca, i Mexico, og er i Spania i dag, uttrykte han alltid ønsket om å gå til Independente mens han var i utlandet. De ringte meg og jeg forandret dem helhjertet.

På sin side sa Brockernick at han var en fotballspiller «Vinn en god avtale i Europa» Og åpenbarte for ham hva han sist hadde talt til ham. «Jeg spurte ham, og han sa: «Jeg bryr meg ikke, jeg går halvparten, Christian, jeg bryr meg ikke om å gi opp penger». Det var det som skjedde.», Telles. Og han la til: «Han er en fanatiker. Han forlot konsentrasjoner for å se laget sitt. Fra da av håper han at han kan samarbeide fra kampen. Det er derfor han ønsker å gjøre det. Uansett så var det ikke noe for ham. Det er ikke engang i nærheten. For meg bryter det alle slags samtaler. Ikke «.

READ  Karim Benzema slår rekord, men starter alarmer i Real Madrid

Brockernick

Christian Brocknick Lovet det «Før de fem sjefsmarkedet» Lederen for Independente kaller ham Ivan Marcone. «Det skjer hver gang. De spiller med viljen til gutten som vil spille i Independente, men sier ikke «Jeg skal spille gratis». Dessuten, hvis han vil spille gratis, kommer det ikke an på ham. Jeg bestemmer om vi kan gi den bort gratis når vi kjøper den.»Sa.

På sin side svarte han på påstandene: «La oss søke og rapportere … Hvis de finner ut om jeg har fått provisjon fra Independent de siste fem årene, har det ikke gitt meg noe, de sier at jeg grunnla klubben.. Vi solgte Cuesta, fikk Independiente-penger. Aguilera, betalt uavhengig. Lucero ble tiltalt av Independente. Til alle soldatene som dro, de ga ham alle inntekter, og de ble solgt. Leandro Fernandez brukte fire og et halvt år, kontrakten hans gikk ut, de betalte ham ikke, han dro andre steder, han kom tilbake, de ga ham ingenting, null provisjon.

«Når det ikke er noen gode ledelser, er det lett å kritisere spillerne. Se på hvordan det er, forsvar og rettferdighet, hvis beordret. Ellers … se på hva ledelse er. Jeg liker ikke at de blir tappet av spillere som er seriøse.»Han la til i et intervju med Radio La Red.

På sin side utfordret han: «Jeg kan garantere deg, og jeg forsyner meg selv,» Ellers gir jeg passet til Independent, som av og til gir meg en provisjon eller viser at en spiller jeg plukket opp ikke ga overskudd for klubben. Å redusere delegater er så enkelt, vi sier slemme gutter, men de vil ikke fortelle deg filmen. Det var halvparten for $ 300 000, og så kjøpte de resten for mindre enn $ 200, som solgte for $ 4 millioner.

READ  Oppkalt etter Menominis Anderson All UP Dream Team | Sport

Rød vifte? Finne ut Alle uavhengige nyheter Via TyC spill. Følg siden vår Facebook En Google Nyheter. Du kan registrere deg gratis og nevne din Legg merke til alternativer Last ned APP-en din i nettleseren din (tilgjengelig her) Android & iOS)

Ikke gå glipp av noe

Få siste nytt mens du spiller Independiente og mange flere!


Dette kan være av interesse for deg