november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Fabian Domans sterkeste historie på Andy Kuznetsovs show L Intransigence

Han trakk seg noen måneder etter at han forlot den ikoniske skjermen “Umulig”, Fabian Doman Gjorde sitt comeback inn Andy Kuznetsov. Under en del av «treffepunktet» snakket han om hvordan det var å bo sammen med faren. Veldig sterk historie På visningen av intervjushowet Telef.

Opprinnelig snakket den tidligere programlederen for America TV om sin første kontakt med faren sin “Jeg startet livet mitt med en ulykke fordi jeg møtte faren min da jeg var veldig gammel.” “Det er det eneste bildet jeg har hatt med foreldrene mine siden bursdagen min i 2017,” sa han senere.

Senere snakket hun om øyeblikket faren bestemte seg for å dra: «Han dro en dag da jeg ble født. Så, da jeg så ham for andre gang, var jeg 16, 17 år gammel hos bestemoren min (moren hans), og så så jeg ham fire ganger i livet mitt. Som jeg alltid sier, hat og harme er kvalmende, så jeg ble noe annet.

«Da han ble syk, tok jeg meg av en av søstrene mine sammen med ham. Jeg tok meg av sykehjemmet og dets siste dager. Det var så godt for meg å gjøre det Jeg dro med mamma til sykehjemmet der han var. Jeg sa til henne ‘du må gå et sted med meg’, som hun svarte ‘Jeg vet hvor vi skal’», kommenterte journalisten og underholderen.

For å konkludere ga han de mest relevante detaljene til historien: “Det var bursdagen min, og det eneste bildet jeg hadde av dem var en gave jeg laget selv. Jeg stengte en scene.” Forklart.

READ  Marcelo Polino forsvarer China Suarez fra kritikk av korrupsjon med Wanda Nara og Mauro Icardi: "Mange har ukjente kommentarer"