desember 1, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

FIFA 23 Utgivelsesdato: Når og når kan det spilles?

FIFA 23En ny del av den populære sagaen Fotballsimulering Fra EA Sports vil den offisielt være tilgjengelig på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch og PC. Neste 30. september. De som abonnerer på EA Play-tjenesten vil imidlertid ha tidlig tilgang til videospillet fra og med i dag, tirsdag 27. september.

På den annen side, avhengig av versjonen du har reservert, vil du kunne få tilgang til innholdet i Den siste FIFA fra Electronic ArtsSå vi har utarbeidet en kort guide for å vite alle detaljene om utgivelsestidspunkt og -datoer.

Datoer og tider med tidlig tilgang og utgaver

Tidlig tilgang gjennom EA Play

Som vi allerede fortalte deg den gangen, får disse spillerne en posisjon EA Play Basic-abonnement -Foreløpig priset til 0,99 euro på PlayStation- og Xbox-konsoller, 3,99 euro på PC – de kan glede seg. FIFA 23 Tre dager før offisiell lansering i fysiske og digitale butikker. Selvfølgelig minner vi deg på denne tidlige tilgangen Den endelige versjonen av spillet lar deg spille i maksimalt 10 timer, så hvis du vil fortsette å spille etter denne perioden, bør du kjøpe spillet med mulighet for å endre fremgangen din. Det bør spillerne merke seg EA PlayPro abonnementsnivå kan spilles uten tidsbegrensninger.

Tidlig tilgang vil være tilgjengelig fra tirsdag 27. september til følgende tider:

  • Europa: 19.00 (CEST) – 19.00 (spansk halvøy)
  • Kanariøyene og Storbritannia: 18.00 (BST) – 18.00 (Kanariøyene og britisk tid)
  • USAs østkyst: 13.00 (EDT)
  • Vestkysten av USA: 10.00 (PDT)

Tidlig tilgang med Ultimate Edition

Reserverte spillere Ultimat utgave av FIFA 23 De vil få tilgang til tittelen fra tirsdag 27. september; Timene vil være nøyaktig de samme som EA Plays tidlige tilgang.

Kort fortalt minner vi om at spillere som forhåndsbestilte Standard Edition eller ikke kan nyte spillet fra 30. september, mens de som forhåndsbestilte EA Play-abonnementet eller Ultimate Edition kan spille fra 30. september 27. samme måned. Timene vi har delt med deg er de samme for alle nettsteder, men du bør ha det i bakhodet Betingelsene for hver digital butikk kan variere.

READ  Så du kan bruke telefonen som walkie talkie