august 1, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Five Nights in Freddie’s Creator Retires Amid Controversy

En skummel Freddie Phospier Animatronic sitter i et mørkt rom.

Bilde: Scott Games / Steel Wool Studios

Scott Cowton, en uavhengig utvikler kjent som skaperen Fem netter på Freddie Serien, er Kunngjort Han trakk seg fra profesjonell idrettsutvikling.

“Jeg har hatt et velsignet, oppfylt og rikt liv,” skrev Cowton på sin personlige nettside. “Jeg har blitt vist mye godhet, og i stedet har jeg vært veldig snill. Jeg har prøvd å lage noen gode spill (la diskusjonen fortsette) og jeg har funnet ut at de har skapt den mest kreative og talentfulle fanen. base på planeten. “

“Men her på sjuårsdagen for traileren for det første spillet, var jeg midt i 30-årene da jeg opprettet serien, og nå som jeg innser at jeg nærmer meg midten av 40-årene, føler jeg at jeg savner mye ting jeg måtte fokusere på før Fem netter i Fredericks Det viste seg å være en slik suksess, fortsatte Kawtan. “Jeg savner å spille for barna mine, jeg savner å ha det gøy, jeg savner å lage rollespill selv om det stinker. Alt dette er å si at jeg blir pensjonist.”

Dette betyr ikke slutten Fem netter i FredericksCowton planlegger imidlertid å velge noen andre som skal føre tilsyn med “kjøringen av showet.” En ny del i den langvarige serien, Fem netter i Fredericks: sikkerhetsbrudd, Forventes å bli utgitt senere i år, og det blir laget en film på Bloomhouse.

Cowton nylig Kom under skudd Deretter Finansregnskap Han har vist år med å gi donasjoner til kontroversielle amerikanske politikere, inkludert tidligere president Donald Trump og senatets minoritetsleder Mitch McConnell. Cowen svarte på det offentlige opprøret, samtidig som han bekreftet sin tro, og sa at han også hadde kjærlighet til LGBTQ + -medlemmene i tilhengerne, til tross for at han gjorde alt som kunne skade mektige individer.

“Jeg er republikaner. Jeg er kristen. Jeg støtter livet. Jeg tror på Gud, ”sa Kawdan Skrevet i den nå låste Reddit-tråden. “Jeg tror på likeverd, vitenskap og sunn fornuft. Uansett hva noen mennesker sier, kan disse tingene gå sammen. Det er ikke et løfte om tilgivelse eller endring, det er slik det alltid har vært. ”

Helt siden Kawtans kunngjøring ble sendt live, har sosiale medier blitt oversvømmet med meldinger som berømmer hans arbeid. Emneknagg #TakkDuScott Det er for tiden et av de tre mest populære Twitter-emnene i USA.

READ  Å sette standardmusikkappene i iOS 14.5 er ikke noe i det hele tatt