desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Flavio Assarro tror ikke på det gode forholdet mellom Roberto Garcia Moriton og Benjamin Viguna: «Det er mye positur»

I samtale med Infiltratører, Flavio Azaro Snakket om båndet til Roberto Garcia Moriton Med Benjamin Viguna Han innrømmet også at det så «annerledes» ut etter bobilskandalen han var involvert i Bombida.

“Var det en bakgrunn?” forente stater Og Azaro svarte: «Jeg Det virker rart for meg at en person går for å spille fotball eller noe annet med din kones eks I tillegg er han en eks som fikk kona din til å se så dårlig ut.»

“Jeg synes det er rart at en fyr går for å spille fotball eller noe med din kones eks.”

Til slutt avslutter Flavio med en sterk uttalelse om hva han synes om alle medlemmene av Carolina Ardohines familie: Det virker for meg som det er mange positurer bak det hele“.

FLAVIO AZZARO NGUNEED ROBERTO GARCA MORITIN, Etter bestått

Flavio Azaro Snakket med Infiltratører Om det spente øyeblikket av å leke med ham Roberto Garcia MoritonKontrovers i baren Og han var morsom da han snakket om karrieren sin.

“Han likte det litt fordi han på et tidspunkt i talen stoppet opp og sa: “Du vil være trending på Twitter, du vil dra nytte av dette øyeblikket.” Jeg håper jeg vinner hvis jeg unngår Mauritania. Jeg gjerder den hver dag, jeg er ferdig, jeg jobber stille, men nei, sa han.

“Jeg har jobbet her lenge. Han … Ivan jobbet, hvilken jobb? Vel, han er politiker.”

Det var der Azaro ignorerte mannen sin Bombida: “Jeg har jobbet med dette lenge, han … Han gjorde denne Lapura, hvilken Lapura? Jammen er det politikk. Jeg tror det var det jeg sa i går.”