mai 12, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Forza Horizon 4 fortsetter, denne gangen med Emory RSR

Forza Horizon4 Det har blitt aktivt levert med dråper med vanlig innhold siden 2018-utgivelsen, og er gratis. Den slags konsistens i langsiktig støtte er sjelden i spill – utenfor kortspilltitler Fjorten dagerUansett – men jeg er sikker på at det kommer tilbake FH4 Noen få måneder. Denne gangen støttet jeg meg ved å legge til Rod Emory’s Porsche 356 RSR.

Emory RSR er kronjuvelen i denne serie 34-oppdateringen, som skal slippes neste uke. Spillere kan kreve det ved å fullføre 50 prosent av sommerens spilleliste – i utgangspunktet en klassifisering av forskjellige mål fra rase Lykkes i å trekke noen stunts. Dette er sammen med et annet tillegg til Pontiac Firebird fra 1968.

Jeg har et kjærlighets- / hatforhold FH4. På papir er dette et uvanlig spill. Bredden på bilene som tilbys, har virkelig noe for entusiaster av hvilken som helst linje, utviklerens spill er forfriskende å utforske Storbritannias miniatyrsesonger med spill – selv om Edinburgh føles litt livløs – og spillet er effektivt optimalisert for PC, nettstedet mitt av valg. Det er mye Emne I Horisont, Du vil bli overrasket over hvordan en bilnerd og arkadeveddeløp ikke kan tiltrekkes helt. Fortsatt…

FH4 Lyst eksempel på et spill som er altfor sårbart. Det er målløst i sin fremgang, er veldig villig til å belønne spillerne for hver eneste lille prestasjon, og strever så hardt for å være alle ting for alle mennesker at det ikke har klart å utvikle sin egen personlighet. Det er som noen du vil møte på jobben eller på skolen, motbydelig, robotaktig bra for alle blindt. Jeg liker heller ikke gummifysikken i spillet, selv om det er en veldig subjektiv ting, de er definitivt brukbare.

Det er mitt filosofiske biff FH4, Og jeg kan fortsette for alltid med en liten, injeksjon av klager, fra den stillestående tilnærmingen til eierskap til biltilpasning og distribusjonsredigering, til å stole på eldre og unøyaktige bilmodeller. Krefter Fortiden. Til slutt ser jeg en annen vei på disse problemene og spiller spillet på en eller annen måte, for dette er det viktigste på dette tidspunktet. Jeg trenger bare en bil som Emory RSR for å trekke meg tilbake i en uke.

Hotlaw Outlaw Porsche er det mest kontroversielle kjøretøyet i sin natur – en av mine kolleger kalte det “cheesy” til tross for at det var “teknisk kult”. Men dette er den typen bil du virkelig ikke kan kjøre i noen annen sport FH4. Og dette Horisont Serien har alltid utmerket seg ved å nullstille seg i utkanten av bilkulturen – med forskjellige restomots og entusiastiske engangsartikler. Need for Speed Selv om disse spillene har en eksponentielt kortere levetid enn Microsofts racere, blir de involvert.

På dette punktet, FH4 Et spill er mindre og mindre et sted å gå. Mens jeg verdsetter det for sin avhengighet av makt, tror jeg dypt på begge deler Makt Eiere som gikk inn i Xbox Series X-tiden, trykker nå på reset-knappen – de 10 og lekeplassen vil skyve alt og tørke skiferen ren. Jeg tviler på at de noen gang vil gjøre det, for det var det egentlig aldri Of the Force Modus operandi, og påfølgende iterasjoner Motorsport Og Horisont Føles mer eller mindre det samme som forgjengerne med lignende innhold, men lysere. Jeg vil gjøre en feil.

Inntil da vil jeg ikke drukne igjen FH4 Og verktøyet i Emory. For hvert nye racingspill jeg var overrasket over å spille i 2020, så jeg ikke ut til å ha så mye valg I det siste.

READ  99 Back-Men kommer inn, en back-man går til den nye bryteren Freebie Back-Man 99