mai 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Fra den nominerte til «festens sjel»: Loco Locisanos skuffelse på El Hotel de los Famosos

Ti flere deltakere på realityprogrammet stemte ansikt til ansikt, noe som resulterte i det Sanchi Esteves kalte «H of Love».

En ny en Direkte stemmegivning Skjedde på De berømtes hotell Fredag ​​kveld, men denne gangen var det liksom Teja Wu For Locho Loccisano. Helt siden han kom inn i realityprogrammet El Trees, har han vært i stormens øye i hver eneste. Alt er mot alle. Selv om dette ikke er nytt for konkurransen –For å bli med Emily Lucius-Ingen kamper med kameratene. Sinne over å være håndkleist igjenSpør deltakernes motiver bak taktikken og etter å ha konfrontert dem, snu siden for å bli med Sabrina Carpallos bursdagsfestunderholdning.

Programmet startet med labyrintutfordringen, hvor Majo Martino Hun hadde den dårligste prestasjonen og visste at hun ville gå først i den skumle H-kampen. Etter å ha konkurrert med Carpallo og Lissa Vera, svarte hun: «Jeg har hatt det veldig dårlig de siste ukene, sannheten er, hva mer har å gjøre med en stigmatiger, på en eller annen måte hadde jeg allerede ventetFor hvis jeg ikke blir her for H, kommer de til å stemme på meg.

Når kinesisk Da Lunis spurte henne om hun hadde noen preferanse fremfor motstanderen, svarte den splitter nye Toulouse: «På et tidspunkt tror jeg at jeg vil være like komfortabel med en kvinne, men jeg vil alltid yte mitt beste.» Men hans mening ble ikke tatt i betraktning, og det samme gjorde medlemmene av gruppen som kalte seg «familie» Sanchi EstevesDe tok en annen retning. Sabrina var den første som avga sin stemme ansikt til ansikt Han uttrykte en tendens til å følge kollegene sine: «Det er mennesker jeg vil leve med konstant, og fordi jeg har vært sammen med andre lenge. Min stemme på logoen«.

Locho Locizano og Majo Martino møter hverandre i H-kampen

«Det er utrolig for meg, det påvirker meg så mye, fordi hun er den jeg ble med mest etter Majo, jeg hadde ikke forventet det fra henne.», Regnes som Loccisano. Slik sett gikk han til veiskillet med skuespillerinnen, og hevdet at det ikke virket som en tilfeldighet at han utviklet et bedre forhold til Belu Lucius» søster enn han hadde til henne. «Det er klart du er problemet,» gled Carpallo bak kulissene. Martino opprettholdt sin posisjon og stemte på en kvinne for å forsterke kravet hans: «Jeg kommer til å stemme på Sabri, jeg føler meg likestilt med ham».

READ  Hvordan Neos norske markedsinngang kommer frem

Alex Kanizia, Tro mot stilen sin, forklarte han årsakene til avgjørelsen sin uten filter: «Jeg stemmer på den såkalte jomfruen, locho, musculido de leche, fordi jeg hater ham, jeg liker ham ikke, jeg har ingen bank for ham ., Ingenting annet.» Eks Bandana Som, valgte samme vei Melodilys. Resultatet er allerede definert uten at andre trenger å gi sine stemmer kjent. Midt i frustrasjon og resignasjon spurte Locho dem: «De gir alltid latterlige grunner fordi først stemte de på meg i kamper, jeg ga alt, jeg vant alt, på en uke ble jeg vant til alle, det er ting jeg ikke forstår.».

«Det kommer til å bli kjærlighetens H, hvordan kan det være, det er en match», Sanchi pierca ham om den romantiske middagen som Locho og Majo delte denne uken. Den sinte animatøren spurte dem: «Hvorfor stemmer de på meg? Er jeg dårlig? Har jeg det vanskelig med samlivet?. Den tidligere fotballspilleren prøvde å overbevise ham om at det ikke var av personlige grunner, men svarene hans overbeviste ham ikke. Etter noen minutter forlot Locho imidlertid alle utmerkelser for å hedre bursdagsjenta, Sabrina Carpallo, som startet 40 år omgitt av deltakere. «De satte meg på nominasjonen, så fikk de meg til å synge, de bruker meg som en klovn, de spiller liten gitar.»Toulist, som kjemper om å fortsette på realityprogrammet neste mandag, sa i en paradoksal tone.

Fortsett å lese: