desember 1, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Fra utkastelse fra Big Brother 2022 til superhelt: Juan Revertito hjelper en fan og gesten hans blir viral

Big Brother 2022s Juan ble viralt etter å ha hjulpet en gatejente

Juan Revertito, nå kjent som «Juan fra Big Brother» spilte hovedrollen i et interessant øyeblikk på gaten da han hjalp en kvinne med sykkeltrøbbel. Gesten gikk viralt, men på den tiden ble oppmerksomheten trukket til sønnens Ironman-leke i armene hennes da hun fulgte henne på vei gjennom landets mest kjente hjem.

«Fanny-sekken min ble sittende fast og Juan fra Big Brother dukket opp til unnsetning», skrev en kvinne på hennes sosiale nettverk, der syklisten og byens publikum kan sees sittende fast på parkeringsplassen. Sykler.

I videoen kan du se drosjesjåføren og bestefaren prøve å løse ting med den ene hånden, mens Ironman tar tak i leken med den andre. I den følgende historien kan han sees posere for et bilde sammen med eieren av posen og selvfølgelig Ironman. Gjenstanden er åpenbart ikke en kabal som han bare bruker innendørs, men bærer med seg til enhver tid.

Juan forlot realityprogrammet som Santiago del Moro var vert for for to uker siden. «De to platene jeg gikk gjennom spilte mot meg fordi du aldri vet hva som skjer der ute. Så hvis de redder deg to ganger, tror du det er bra. Hvis jeg hadde noen indikasjoner på at det var for dårlig, ville jeg selvsagt ha endret meg. Men Jeg fortsatte på den veien, sa han i en samtale med Teleshow etter at han hadde gått ut.

Juan Revertito på Big Brother 2022
Juan Revertito på Big Brother 2022

På det tidspunktet, da han ble spurt om han ikke hadde bråket, ble mange av hans medarbeidere utvist Holder, Martina og Mora. Han sa: «Der var jeg alene med Nachido, og jeg trodde de ville komme etter meg når som helst, men det var for sent å gå inn i huset igjen. Så jeg fulgte den samme veien, som helt klart var feil. Men det som gjorde vondt meg mest var at i de to foregående trykkene følte jeg at jeg gikk, men jeg kjente det ikke på den siste tallerkenen. Og det andre som såret meg var at jeg måtte sverge til sønnen min at jeg ikke brukte Cody som en strategi. Jeg, en far og en bestefar, var veldig kvalm av det Alfa gjorde. Jeg brukte det aldri som en strategi.»

I talen la han til at målet hans var å vinne kampen for å kjøpe bilen hans: «Men åpenbart hvis en annen jobb kommer og den er bedre, ville det være fint å være litt foran meg økonomisk. foran Berømmelse er ikke min prioritet, men hvis jeg får en sjanse, skal jeg gjøre det beste ut av det.

I tillegg forsikret han at han ikke angret på at han gikk gjennom programmet: «Det er en mulighet jeg aldri trodde jeg skulle leve, og den er vakker. Jeg er stolt av meg selv, ingen ga meg noe. Jeg gjorde en casting som viste hva slags av person jeg er, det er derfor jeg kom inn. Muligheten for å leve opplevelsen. Uovertruffen. Jeg vil aldri angre på det.»

Juan sa at de ukene med å være alene uten å vite om barna hans kostet ham mye: «Samtidig vet jeg at de støttet meg og det ga meg mye styrke. Ord kan ikke beskrive hva jeg følte. Nå håper jeg å oppleve det og leve det, det er en fantastisk opplevelse. Jeg trenger virkelig muligheten til å vokse og jobbe. Jeg kommer til å ta hver minste sjanse jeg får fordi det økonomiske spørsmålet er så komplisert for meg at det bekymrer meg. Og jeg vil gjøre drømmen min til virkelighet, og hvis det kommer noe bedre, velkommen, men jeg skal bruke den 100%. Jeg vil at folk skal kjenne meg og ikke legge igjen et bilde som jeg ikke er. Forhåpentligvis blir det den omkampen, tiden vil vise.»

READ  Hernான்n Piquவின்s bit Angel de Brito for Augustine Barajas' partitur på La Academia: "Ikke le av meg"

Fortsett å lese: