juni 29, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Fran Mariano sa at han har gjort mer enn 30 operasjoner for å se ut som Ricky Martin

Ti år siden Fran Mariano Ibanes Begynte mediekarrieren sin Som En fan av Gracela Alfano Innsiden Drøm for dansI konflikt med Chanels Mariano Hva Wanda Nara-fanNå førstnevnte Vekt betyr noe En ny person etter mer enn 30 kosmetiske reparasjoner Er like Ricky Martin.

«Nå er jeg penere enn Ricky Martin, er jeg ikke?«, spøkte han under besøket Veldig tidlig på morgenen (mandag til fredag ​​kl. 22.00. City Magazine)

Han gjennomgikk behandling for vekttap på 92 kg etter en streng diett Alberto Carmillt I løpet av to år begynte Fran å operere så snart vekten stabiliserte seg.

«Jeg hadde mange operasjoner i ansiktet mitt: Jeg har min nese, hake, lepper …«, listet han opp.

«På det tidspunktet hadde jeg ikke noe annet valg enn å si,» Jeg vil være den beste versjonen av meg selv, «så jeg sa. «Hvem liker alle? Ricky Martin. Folk sa til meg at jeg var som ham, og jeg trodde det, fortsatte han.

Fran Mariano sikter mot Anopal Lodoki

På et tidspunkt advarte Fran Mariano om konsekvensene av operasjonen etter hans dårlige opplevelse Hannibal Lodoki.

«Jeg har hjerneslag. Lotoki hadde en ødelagt nerve da jeg skulle operere nesen og kinnet. Men jeg rapporterte det ikke fordi det var forretninger. Jeg kan ikke smile godt, jeg kjenner ikke tennene mine,» avslørte han.

Senere foreslo kosmetologen å legge til kinnbein og si «jeg gjorde det samme» da han sa at han ikke ville ha det.