oktober 22, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Full avskrift: Mason Greenwood-fansens spørsmål og svar inneholder Messi, Ronaldo og Van Persie

Talkie M (Indonesia): Hei Mason, hvem er din beste venn i fotball og United?

“Min beste venn? Jeg har noen, men sannsynligvis Jimmy. Dayton [Mengi] Der er det, Brandon [Williams] Men sannsynligvis James. Fra vi var syv eller åtte år, var vi sammen i akademiaårene. Nå er han tilbake etter et godt lån til United. Glad for å se ansiktet hans igjen, glad for å trene med ham. ”

Charlie D (Storbritannia): Hvilken kjendis vil du møte?

“Det er et godt spørsmål, Charlie. Noen kjendiser i verden? Beklager! For meg burde det være Hussein Bolt. Jeg elsket friidretten min i ung alder. Jeg likte virkelig å se på dette med foreldrene mine og to søstre. Han var en god inspirasjon, verdensledende i det han gjorde, og det var sannsynligvis ham. ”

Kevin H (USA): Hva vil du si er din skyld – et TV-show eller en dårlig sang?

«Jeg har noen sanger. Jeg vet ikke navnene deres, men noen klassiske gamle sanger. Jeg kan ikke huske navnet deres, men det kan være noen få oase-sanger. Jeg hører ikke mye på dem, men noen ganger kan de komme! Men ikke mye! ”

Abhishek B (India): Hei Mason, hvordan utvikler spillet ditt seg denne sesongen?

“Jeg ser det fordi jeg må jobbe hardt og gjøre det jeg kan for å bli med på laget. Vi har åpenbart en ny signatur, og laget har mye mer perspektiv. Det handler om å kjempe for min posisjon, ta sjansene mine denne sesongen og score flere mål slik at jeg kan bli bedre., Jeg kan vise hva jeg kan gjøre i United. ”

READ  BDS: Medlemmer brydde seg om ham da han utforsket landsbygda i V Sverige etter at han gikk seg vill, se

Pierre F (Frankrike): Hva er dine personlige mål for resten av livet ditt? Hva skal du sette opp for å oppnå dem?

“Hei bjørn, dette er et godt spørsmål. Kan ha vunnet et pokal i United. Jeg har ikke vunnet en enda. Jeg har ikke vunnet en på en stund, så hovedmålet er egentlig ikke et uavhengig mål, det er en lagting. Jeg vil vinne et pokal. Jeg vil heller vinne et pokal enn å score millioner. På slutten av dagen, er ikke dette et lagspill? Pokalene er viktige til slutt. ”

Keshav M (Mauritius): Hva sammenligner du Robin van Persie med, og hvilke aspekter av spillet hans vil du legge til med deg?

“Hei Keshav. Det er et stort spørsmål. Det er hyggelig hvis folk tror jeg vil spille som ham og skyte litt som ham. Hele tiden som han, er det hyggelig å ha den lille tingen som folk sier. Jeg så på ham i United og i Arsenal. Han er en spiss av god kvalitet. Jeg har sett mange fotballkamper, mange Premier League-spisser, tar tydeligvis noen ting og ser på noen klipp. Dette er en liten sammenligning. ”

George L (Kenya): Hei Mason, jeg vil gjerne spørre hva som er ditt sterke ben, har det endret seg gjennom årene?

“Godt spørsmål – jeg vil si min venstre side. Det var min rett da jeg var yngre. Jeg brukte begge deler da jeg var yngre, men brukte høyre fot litt mer. Dessverre ble jeg skadet under et spill på akademiet og var ute i seks-syv måneder. Når jeg går tilbake, tror jeg at jeg ikke var så sterk som den andre foten, og nå er venstre ben litt sterkere, og skjærer fra høyre. ”

READ  MasterCafe Celebrity Plan secreto sobre quién ganará el concurso: "Dos películas finales que se filmarán"

Emma M (Storbritannia): Hvis du kan stille spørsmål til en ex-spiller du hjelper med å bygge, hva vil du stille, og til hvem?

“Hei Emma. Spørsmålet jeg sannsynligvis bør gå til er Wayne Rooney. Han har gjort alt og er den ledende målscoreren. Jeg vil spørre ham hvordan han spilte fordi du kan se hvordan han spilte, men noen tips om hvordan du kan nærme deg forsvarerne og forvente litt mer av spillet. Tilsynelatende scoret han hundrevis og hundrevis av mål for United. Det er det lille spørsmålet jeg stiller ham. ”

Faisal A (Indonesia): Hvem er den beste kjendisen i klubben?
“Hei Fice, jeg skal si Paul Pogba. Han har litt dans, ikke sant? Han eller Bruno, han har en god feiring.

Red Devil (USA): Hvilken superhelt kjenner du mest igjen?
“Jeg elsker å se mange DC- og Marvel-superhelter. Jeg liker, jeg tror dette er Black Panther, jeg kan ta feil, men jeg liker den superheltfilmen. Dette er en god film. Han er også Spiderman. ”