juni 25, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Gabigols søster tilsto å ha blitt utsatt for mobbing for kroppen hennes

Gabigols søster tilsto å ha blitt utsatt for mobbing for kroppen hennes

Dhiovana Barbosa, Gabigols søster, la på bordet viktigheten av mental helse og fortalte om forskjellige situasjoner han måtte gjennom. Det er at modellen fortalte hvordan hun fra en veldig ung alder levde med mobbingen som klassekameratene gjorde mot henne på skolen for kroppen hennes og oppfordret følgerne til å reflektere over anoreksi og spiseforstyrrelser.

Se også


Gjennom en videosamtale med Splash sa Flamengos crack-søster at siden hun var liten har hun hatt et team med psykologer som følger henne med anoreksi og bulimi. På skoledagene pleide klassekameratene å stille spørsmål ved at han var tynn, og han fortalte: «På skolen var det ikke mye av dette å kalle mobbing, de tok det som» dumt. Jeg var alltid veldig tynn, det var derfor de kalte meg Olivia Palito, skolekosten».

Se også

Brasil knuste Uruguay

Likevel ble usikkerheten med hans egen kropp økt da Gabigol signerte med Inter Milan. På den tiden flyttet hele familien til Italia for å følge spissen, og hun begynte å se andre kvinner, med andre kropper, og når hun sammenlignet seg selv, ble usikkerheten fremhevet.

Se også

Tite vant den: "Endringene ga oss mål og prestasjoner"

«Det var der jeg skjønte at jeg ble nevrotisk med kroppen min. Jentene er perfekte. Blondiner, bleke og tynne øyne. Jeg ankom Milano full av kviser, farget hår, kaos. Jeg spurte meg selv: «Hvorfor er jeg ikke så perfekt som de?» Jeg følte meg mindre», tilsto. Den gang identifiserte han tristheten sin, men prøvde å bagatellisere den. Han identifiserte det som et stadium som ville gå raskt før han endelig bestemte seg for å gå til medisinsk hjelp, og sammen med et team av psykologer går han gjennom disse øyeblikkene.

READ  Forskere finner et stykke av en blåst stjerne som passerer gjennom Melkeveien i rasende fart

Det er ikke bare sammenligningen med andre hegemoniske organer som har påvirket Dhiovana, men også kritikken den får på sosiale nettverk. Brorens eksponering har ført til at hun også har vært i nyhetene, og brukere sender henne ofte grusomme og hensynsløse kommentarer. «Vanskeligheten ender opp med å bli større for broren min, selvfølgelig, siden rettssaken gjennomføres 24 timer på internett. De forbanner meg kanskje ikke, men de forbanner broren min og det er dårlig for meg.», forsikret han.

Målet med Dhiovana var å samarbeide om å synliggjøre denne typen problemer og snakke om viktigheten av å jobbe med psykisk helse. Nok en gang er fokuset på rollen til sosiale nettverk, kvalen de kan generere, og modellen ble oppfordret til å heve stemmen. Til slutt tilsto han: «Noen dager er vanskelige, jeg vil bare gråte. Men andre dager er jeg glad. Dette er oppturer og nedturer i livet.»