desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Giannina Maradonas reaksjon på Nikki Nicoles påstander om L.D.

I et intervju, Nikki Nicole -At Han var medforfatter av “Odra Noch” med Los Angeles Azuls-gruppen– Diego uttrykte sin mening om Maradona, etter det fikk han kritikk for ordene sine.

En av de som svarte på sangerens uttalelse kalte den tidligere treneren for landslaget «overgriper». Giannina Maradona.

“Jeg vet ikke Jeg ble ikke født under Diego Maradona-tiden Og jeg er ikke interessert i fotball, men jeg vet mye om fortiden hans. Jeg er ikke en fan av ham, sa Nicky i et intervju med den spanske avisen El Pais.

«Det har vi rett og slett fått vite. Ville du lyttet til en artist som misbruker? Jeg vil ikke ha det”, fortsatte kosten.

Selv om Nicky har støtte fra noen kjendiser, inkludert vennen Duki, var det de som stilte spørsmål ved uttalelsene hans.“Snakk om Diego Armando Maradona, du kan automatisk synge uten melodien”, Lucas30-kontoen twitret.

“Jeg liker den semi-mafia-oppførselen vi har når de roter med Diego. Som denne unge mannen vil Diego forsvare navnet til Armando Maradona, den vakreste skapningen som noen gang har levd på dette landet,” heter det i utgivelsen av Lukit_az sin Twitter-konto.

Data som Giannina Maradona ga “Like” til begge kommentarene.

READ  Beto Casellas sterke forsvar mot Yanina Latorre: "Hold kjeft!