november 30, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Gildas sønn, Seo, husker den tragiske ulykken der moren døde

Fabrizio Cagni, Gildas sønn heter Cio Vi kan snakkes denne lørdagen i PH Der husket han datoen han hadde markert seg, og det var 7. september 1996 da mikrofonen ringte. Transporterte sangeren og hennes omgivelser i en ulykke som endte hennes liv og mange andre..

«Jeg så en stor ulykke Hvor ble det av min mor, min søster og min bestemor? Jeg har et levende minne om at jeg begynte å feire dagen vi skulle reise fordi de fortalte meg at vi skulle til et hotell med basseng,» husket Seo ved PH Podemos Hubler.

Fabrizio husket at han ved den anledningen var 8 år gammel og søsteren hans 11 år.Den datoen markerte meg, som om det barnet hadde sittet fast der, og en annen kom ut i samsvar med en annen virkelighetFor det var et stort slag”, sa Andy Kuznetsoff.

Seo husker smertefullt ulykken som endte hans mor Gildas liv

musiker, som ga ut sitt første album Som et resultat av den hendelsen måtte han bo hos faren og farfaren, men sa at han alltid savnet kjærligheten han fikk fra moren. «Jeg gjorde en annen avtale med kjærlighet, men det var ikke det samme, for kvinner er mer containere«, han la til.

«Jeg gikk om bord på en buss med smale seterader, etter køyer. Det var fem, jeg valgte den tredje og sovnet. På et tidspunkt åpnet jeg øynene og sovnet Jeg så søsteren min foran, prate med moren min, og jeg ville virkelig dra, men jeg visste ikke hvorfor jeg ble på det stedet.«, husket han.

READ  11 beste ting å gjøre i vakre Troy i Massachusetts

«Det er et annet sted hvor du lukker øynene, sover og våkner, og du kjenner det ikke igjen, fordi det er ubeskrivelig: det er andre lukter, andre lyder, som alltid vil prege deg.. Den siste beskjeden er at min gave er der jeg var i stand til å gå videre”, avsluttet Seo foran sjokket til gjestene, spesielt Thomas Holder som så ham med tårene strømme nedover kinnene hans.