januar 25, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Gloria Carey sa at hun ble voldtatt av en produsent i en alder av 18

Skuespillerinne Gloria Cara Han var gjest i programmet i går kveld PH, vi kan snakke Vert av Andy Kusnetzoff på Telefé og beskrev episoden med seksuelle overgrep som 18-åring. Rettssaken mot skuespilleren Juan Tortus for seksuelle overgrep mot Thelma Ford da han var mindreårig starter tirsdag.

“Jeg er 18 år gammel Siden produsenten allerede forsto at dette var en uregelmessighet, oppsto situasjonen der jeg misbrukte. Da jeg hørte Thelma, begynte jeg å gråte mye for henne og det som skjedde med meg og det som skjedde med så mange kvinner, “minste skuespillerinnen.

«Jeg snakket med en advokat Jeg innså at jeg ikke kunne holde meg syk. Det tok meg en hel prosess, jeg kan ikke nevne fordi jeg ikke kan gjøre det hvis jeg ikke har klaget før. Han er produsent, studioeier, og hvis noen spør meg, skal jeg fortelle dem fra kameraet

«Jeg har ting jeg slettet, og jeg husker ikke hva jeg gjorde etter det. Jeg kan ikke fortelle deg hva som skjedde 3 ganger da. Første gang det skjedde tok han meg med til kontoret sitt og låste meg inne, konkluderte han.

Psykolog Gabriel var også tilstede Roland, Skuespiller Laura Esquivel, Sanger Ariel Bukett Og skuespiller og komiker Costa.

På et tidspunkt i showet nevnte Esquivel Thelma Fordins sak og klagen hennes mot Juan Dortes. Det var da det var Gloria Cara Han husket skuespilleren med hovedrollen i en roman med datteren Angela Torres.

— Jeg ble sjokkert over det som skjedde med Dortes.Skuespillerinnen sa at hun har jobbet med ham ved mange anledninger, men at hun aldri har likt en episode som denne.

READ  Sky Play, Hot 8 Finn Grace Kelly's Luck | C21 Media | Nyheter

Rettssaken starter tirsdag


De 11. desember 2018 Den Brasil-baserte skuespilleren Juan Dortes har siden 2019 blitt fordømt av skuespilleren Thelma Fordin og medspilleren Actris Argentina.

I den anledning avslørte Ferdinand at skuespilleren hadde voldtatt seg selv 2009, Da hun var 16 og han var 45, på et hotell i Nicaragua, reiste de som en del av en omvisning i romanen Patito Fio.

Saken ble, i fullstendig hemmelighet, fordømt av departementet for offentlige arbeider og akseptert av sorenskriveren ved den syvende rettsavdelingen i Sவோo Paulo.

Fordømte hendelser i Nicaragua, et land som ikke har noen utleveringsavtale med Brasil Samarbeidsavtalen mellom de to landene lar den brasilianske rettsundersøkelsen finne sted Og fullbyrdelse av den siste dommen.

Rettssaken mot skuespilleren som er anklaget for seksuelle overgrep mot skuespillerinnen Thelma Ford i 2009 starter i Brasil tirsdag 30. november.