august 10, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Golf-Howland, Johannessen begravde øksen for Norge

Golf – 149th Open Championship – Royal St George, Sandwich, Storbritannia – Victor Howland i Norge reagerer på det attende hullet i andre runde 16. juli 2021 REUTERS / Rebecca Naden

TOKYO 27. juli (Reuters) – Victor Howlands forhold til Christian Krog Johannessen har fått en god start, men den norske duoen har gått videre for å forfølge sitt nasjonale håp i den olympiske golfturneringen.

Paret møttes først på en juniorturnering i Spania, hvor Johannessen og hans videregående team ble invitert til å bli med på Howland.

Det tok ikke lang tid før hodene kolliderte.

«Jeg husker de leide et stort hus … det var noen som bodde der. Jeg delte et rom med en venn, men han hadde en kjæreste, og hun var der også,» sa Howland til journalister ved Kasumigaseki Country Club.

«Jeg kom ikke for å tilbringe den nødvendige tiden i det rommet. Jeg var liten og klaget kanskje mye over det. Jeg har aldri møtt Christian‌ men jeg visste at han var noen … Etter at jeg sa dette, spurte han meg: «Vel , hva med de to første dagene av turneringen? Skutt du? «.

Jeg sa «Jeg skjøt 82-82″ og han var som «det spiller ingen rolle hvor du sover om du skyter 82-82». Etter å ha aldri møtt en person før, er vi en god start.

Howland, som endte på 11. plass i verden med to PGA Tour-seire og en European Tour, sa at situasjonen hadde blitt bedre.

«Vi har absolutt sett hverandre i mange år, og selv om vi begynte å hate hverandre, tror jeg forholdet vårt har vokst enormt,» sa Howland.

READ  Nicholas Hagen mottok pokalen i Norge

«Det pågår fortsatt.»

Verden nr. 297 Johannessen husker at Howland «kom som en feit gutt og begynte å spille bra.»

«Etter det hadde vi det bra i mange år, selv om vi ikke var de beste,» sa Johannessen.

Ed Osmond Editing, Srivastava Sridhar Reporting i Bangalore

Våre standarder: Rektorer for Thomson Reuters Trust.